A1 Career Blog

Pročitaj naše priče, kako smo došli u A1, ali i kako smo se razvijali kroz sve ove godine.

 

Prvi dojmovi naše prve generacije polaznika A1 start programa

 

A1 Start - prva generacija

 

Kako su se Ines, Dinko, Matija, Sven, Ivan i Maja snašli u prvim mjesecima provedenima u kompaniji?


 

Pročitaj više

 

Kako su se naši zaposlenici razvijali unutar A1?

 

Maja Biočić

Upravljanje ponudom

 

 

"Također volimo slaviti uspjeh zajedno i kompanija to omogućava i potiče. Ali tu su i razne druge proslave (poput rođendanskih, božićnih) koje jačaju timski duh. Kompanija i njezino vodstvo su vrlo otvoreni i pristupačni, te uvijek osiguravanu podršku svojim zaposlenicima. "


 

Pročitaj više

Maja Copak Smolčić

Korisnička analitika

 

"Najdraža stvar u ovih par mjeseci je atmosfera - zaista su svi prijateljski nastrojeni i voljni pomoći. Također, to što jedni drugima govorimo ‘ti’ uvelike olakšava komunikaciju i pridonosi atmosferi. Kontinuirano se održavaju edukacije i ulaže u razvoj zaposlenika, organiziraju je meetup-ovi i razne volonterske i sportske aktivnosti."

 

Pročitaj više

Gordana Svetličić

Stručnjak za poslovne analize

 

"Zadovoljstvo mi je kad iz kaosa napravimo strukturu. Početak projekta obično kreće s kaotičnim razdobljem – koji točno problem rješavamo, jesmo li sigurni da predložena rješenja rješavaju taj problem, kojim smjerom krenuti, kako zaobići prepreke, imamo li svi isti cilj, kako odabrati put kojim će svi uključeni biti zadovoljni..."

 

 

Pročitaj više

Alberto Rast

Specijalist za razvoj prodaje

 

 

"Ono što nas čini uspješnima su povjerenje, tim i agilnost. Vođenje tim principima nam omogućava da budemo radoznali, otvoreni, puni suradnje, da brzo i kvalitetno reagiramo na promjene tržišta, a u svemu tome da radimo kao tim koji koristi zajedničke kvalitete i snage da zadovoljimo očekivanja naših korisnika."


 

Pročitaj više

Petar Babić

Upravljanje CRVM kampanjama i napredna analitika

 

"A1 je trenutno u fazi digitalne transformacije i stvarno se na svakom koraku osjeća duh digitalnog i potiče se 'out-of-the-box' razmišljanje kako bi se ostvario razvoj. U takvoj atmosferi lijepo je baviti se analitikom podataka jer se dobiveni modeli vrlo brzo testiraju u produkciji pa se prate rezultati i odmah razmišlja o daljnjim unapređenjima."

 

Pročitaj više

Jozo Petrović

Tim za razvoj online usluga

 

 

"Imam osjećaj da smo uspjeli proizvesti optimalan proizvod. S inžinjerskog stajališta, što drugo poželjeti?"

 

 

 

 

 

 

 

Pročitaj više

 

Zanima te internacionalna karijera unutar A1 Telekom Austria grupe?

 

Hrvoje Puljko

Value Added Service Expert,

Innovation team (A1 Telekom Austria)

 

 

 

"Surađujemo sa startupima od njihovih samih početaka te im pružamo logističku kao i business podršku, a samim time radimo na razvijanju startup „ekosustava“ na području srednje i istočne Europe (CEE)."

 

 

 

 

 

Pročitaj više

Frane Braica

Marketing Generalist,

Group Marketing (A1 Telekom Austria)

 

 

 

"Zahvaljujući prirodi posla imam priliku raditi s jednim dijelom ogromnih organizacija poput Facebooka, Googlea, Amazona, Universala, Warnera, Blizzarda, Riota te mnogih drugih. Zadnjih godina upravo je rad s gaming industrijom bio nešto novo te je kombinirao osobne interese s profesionalnim razvojem i razumijevanjem možda najbrže rastućeg dijela content industrije."

 

Pročitaj više

Vedran Pezer

Sales and Customer Digital Experience Senior Manager,

A1 Telekom Austria

 

 

 

"Ipak, shvatio sam da je A1 tvrtka u kojoj dobiješ koliko si spreman uzeti. A1 je dovoljno velik da nudi mogućnosti napredovanja i kretanja, kako vertikalno, tako i horizontalno, a istovremeno dovoljno „malen“ da se osoba ne izgubi u tisućama drugih zaposlenih i postane samo broj. "


 

Pročitaj više