A1 Hrvatska Life

Zbog čega je A1 Hrvatska odlično mjesto za rad?

Zašto volimo raditi u A1?

Pročitaj naše priče, kako smo došli u A1, ali i kako smo se razvijali kroz sve ove godine.


  Želim znati više

Naša kultura

Saznaj kako se zabavljamo, kako zajedno učimo i kako dolazimo do novih ideja.


  Želim znati više

Slaven Ivan Kalinski

Stručnjak za razvoj i održavanje portala i webshopa


“A1 pruža odličnu priliku za profesionalan razvoj i stjecanje iskustva. U svakodnevnom radu sa stručnim ljudima i vrhunskim tehnologijama brzo se napreduje i uči, a inovacije su dio uobičajenog radnog dana. Netipično velikoj kompaniji, korporativna kultura je neformalna i opuštena, a u uredima i hodnicima uvijek vlada pozitivna atmosfera.”

Andrea Rajher

Stručnjakinja za poslovne analize
 

“U A1 mi je super što sudjeluješ na mnogo različitih aktivnosti i projekata u multidisciplinarim timovima iz A1 Hrvatska, ali i Telekom Austria grupe. Time kroz svakodnevni rad dobivaš nova stručna znanja i iskustva, a uz to upoznaješ razne kulture i tržišta.”

Adriana Radman

 Viša specijalistica za komercijalno izvještavanje
 

“U A1 sam došla kao student te nakon nekog vremena postala zaposlenik zahvaljujući konstantnom učenju i poticajnom okruženju koje je prepoznalo uloženi trud.”

Stjepan Majdak

Viši specijalist za upravljanje podacima o korisnicima


“Volim svoj posao jer mi daje mogućnost i slobodu da pozitivno utječem na rad i živote ljudi u firmi i izvan nje. Potaknut sam da isprobavam nove stvari i budem inovativan.”

Zrinka Raguž

Viša specijalistica za upravljanje vrijednošću i odnosima s korisnicima
 

“U A1 je sve brzo i dinamično, što mi jako odgovara. Vidim mnogo prilika za vlastiti razvoj i učenje i baš je sjajno biti dio ovog tima.”

Ivan Martinec

Stručnjak za stratešku nabavu


“Kompanija se razvija i mijenja brzo kao i tržište, odlično je biti dio tog razvoja i znati da je i tvoj doprinos bitan, da nikad nisi sam i da imaš podršku kolega – timski rad u pravom smislu riječi. Opuštena, a u isto vrijeme i ozbiljna radna atmosfera, razvoj zaposlenika i ulaganje u poslovnu budućnost su razlog zašto je A1 moj izbor broj 1.”

Melanija Butina

Stručnjakinja za marketing


“Dinamičnost i novi izazovi u radu i učenju su naša svakodnevica, a kolege iz tima podrška na koju uvijek možeš računati. Odlična radna atmosfera je jedna od mnogobrojnih odlika naše kompanije, jer dobra šala (koje NE nedostaje) uvijek motivira i najvećeg mrguda od nas!”

Svebor Sobota

Specijalist za transmisijske sustave


“A1 je super mjesto za rad jer radim s pametnim ljudima na novim, pametnim stvarima.”

Bojana Skorić

Stručnjakinja za marketing


„Okruženje u kojem vam kolege pružaju svu pomoć i podršku, nesebično prenose svoja znanja i iskustva, okruženje koje motivira da se usavršavaš i napreduješ, ali i da zajedno slavite i tugujete, najbolje opisuje moje iskustvo u A1. A1 je zarazan i za njega se lako vezati jer potiče kreativnost i individualnost, dinamičan je, izazovan i zabavan.“Zaprati nas i na