Irena Cvetić

Stručnjakinja za poslovne analize
 

“Trenutno radim kao Business Analyst u Project office-u u A1. Ovdje sam dobila svoj prvi posao, ali i ostvarila svoju karijeru na više načina i kroz više poslova.

U A1 me na samom početku privuklo to što je firma bila nova, svježa, moderna i drugačija od drugih. Cijenila je (a cijeni i danas) mladalački entuzijazam i volju za učenjem onih koji su tek došli s faksa, a ja sam bila jedna od njih.

S vremenom sam upoznala ljude i postala iskusnija u svom poslu. Rasla sam skupa s kompanijom i nekako se poklopilo da je organizacijska kultura odgovarala mojoj osobnoj kulturi. Kad sam bila junior s faksa dobila sam priliku da radim odgovoran posao i priliku za napredovanjem.

Sad kad sam ekspert i radim posao kojeg znam i volim imam priliku širiti područja svojih interesa, te raditi stvari koje su priznate na razini kompanije. Prilika je ovdje puno, samo ih treba uhvatiti. Sve ovo čini A1 poželjnom i privlačnom kompanijom.

U A1 se cijeni iskustvo, znanje i stručnost, a to je jedan od razloga zašto sam tako dugo ostala i zašto mislim da i drugi ostaju raditi u kompaniji duže vrijeme.”