Volimo raditi u A1

Pročitaj naše priče, kako smo došli u A1, ali i kako smo se razvijali kroz sve ove godine.

Blog priče

 

Kako to izgleda kada naši zaposlenici pišu blogove? Pročitaj i saznaj u nastavku.


 

How I Ended up in a Job Role that Fits Me Perfectly

U svom blogu Zrinka nam otkriva kako je izgledao njezin put do sada u A1 i zašto uvijek treba tražiti okolinu i ljude koji potiču da postaneš što bolji u onom što radiš.  
Pročitaj više
zrinka raguž zrinka raguž

5 razloga zbog kojih sam zadovoljan biti podatkovni analitičar u A1

Petar je s nama već 2 godine, a u njegovom novom blogu možete pročitati 5 razloga zbog kojih voli svoj posao Data Scientista u A1.
Pročitaj više
petar babić petar babić

Na društvenim mrežama zatvaramo zagrade

„Svaku društvenu mrežu možemo okarakterizirati kao „sobu“, prostor koji treba ispuniti određena očekivanja. Neke su prostorije poput dnevnog boravka od kojeg se očekuje da ima mjesto za ispružiti se i odmoriti, popiti piće i zabaviti se uz društvo." Kako je uređen naš boravak i kako pristupamo posjetiteljima na društvenim mrežama saznajte u novom blog postu našeg Jure Maleša, voditelja tima za kontakte s korisnicima.
Pročitaj više
jure maleš jure maleš

Karijerni put – od korisnika usluga do All-roundera

Naša Silvija Glasnović, voditeljica tima za kontakte s korisnicima, opisala nam je svoj zanimljiv karijerni put u A1.
Pročitaj više
silvija glasnović silvija glasnović

Prodaja u službi za korisnike

Antonio Lozančić, stručnjak za prodaju u jedinici za usluge korisnicima, u svom blog postu nam otkriva kako prepoznati potrebu korisnika i pružiti mu najbolje rješenje, baš za njega, te koja je uloga Sales ambasadora u tome.
Pročitaj više
antonio lozančić antonio lozančić

When agility proves its point in the time of crisis and change.

Iako je transformacija naše kompanije počela puno prije, COVID ju je stavio na test. A kakva su iskustva naših agilnih timova tijekom perioda krize i promjena, što smo naučili i kako smo prošli taj test, otkriva nam Ana Burica, rukovoditeljica odjela za razvoj proizvoda i digitalnih platformi.
Pročitaj više
ana burica ana burica

Kako podići interakciju korisnika za 160 posto?

Jozo Petrović, viši specijalist za projektiranje i razvoj programske podrške, u svom blog postu nam otkriva kako su nam mirkoservisi pomogli da ostvarimo 160% veći angažman korisnika unutar Moj A1 aplikacije (i kakve veze strah ima s tim).
Pročitaj više
jozo petrović jozo petrović

Data Science: Kako pretvoriti podatke u informacije, a informacije u nove spoznaje

Data Science trenutno proživljava jako veliki uzlet tako da su data znanstvenici tražena roba. No, što ustvari radi data scientist i kako svoju poziciju opisuje naš Mislav Durkan, pročitaj u novom blog postu.
Pročitaj više
mislav durkan mislav durkan

Rangiranje gledanosti kanala uz Python i PostgreSQL

Matej Prpić, koji u A1 radi kao Viši Specijalist za Projektiranje i razvoj programske podrške, opisuje proces konsolidacije sustava u #A1Hrvatska, konkretno video statistika, i pojašnjava zašto su nam statistike bitne.
Pročitaj više
matej prpić matej prpić

Gaming turniri – Novi oblik team buildinga pogodan za rad od kuće

U sljedećem nam blogu Josip Džaja, koji u A1 radi kao Specijalist za strojno učenje u Cognitive Computing odjelu, iznosi svoje viđenje idealnog team-buildinga. Koje bi benefite po zaposlenika mogli imati gaming turniri?
Pročitaj više
josip džaja josip džaja

Briga poslodavaca o zdravlju i dobrobiti zaposlenika

Svibanj je mjesec posvećen mentalnom zdravlju, pa je naša psihologinja Jelena Jelušić napisala blog post posvećen osvještavanju poslovne zajednice o važnosti strateškog i proaktivnog pristupa prema zdravlju i dobrobiti zaposlenika.
Pročitaj više
jelena jelušić jelena jelušić

Internet velikih brzina – luksuz ili potreba?

Na pitanje treba li nam stvarno internet velikih brzina, osvrnula se naša Iva Godler koja u A1 radi kao Specijalist za planiranje fiksne mreže.
Pročitaj više
iva godler iva godler

Kome treba 35 tabova u Google Chromeu? Ecommerce Expertu u A1

Naša Anamarija Jurković u svom je blogu opisala zašto joj treba 35 tabova prilikom svakodnevnog obavljanja svog posla. 
Pročitaj više
anamarija jurković anamarija jurković

Razgovor s našim kolegama

 

Popričali smo s našim kolegama, pitali ih kako su dugo ovdje i kako izgleda njihov tipičan radni dan. 


 

A1 Start - prva generacija

Kako su se Ines, Dinko, Matija, Sven, Ivan i Maja snašli u prvim mjesecima provedenima u kompaniji?
Pročitaj više

Maja Biočić

Upravljanje ponudom

"Također volimo slaviti uspjeh zajedno i kompanija to omogućava i potiče. Ali tu su i razne druge proslave (poput rođendanskih, božićnih) koje jačaju timski duh. Kompanija i njezino vodstvo su vrlo otvoreni i pristupačni, te uvijek osiguravanu podršku svojim zaposlenicima. "
Pročitaj više

Maja Copak Smolčić

Korisnička analitika

"Najdraža stvar u ovih par mjeseci je atmosfera - zaista su svi prijateljski nastrojeni i voljni pomoći. Također, to što jedni drugima govorimo ‘ti’ uvelike olakšava komunikaciju i pridonosi atmosferi. Kontinuirano se održavaju edukacije i ulaže u razvoj zaposlenika, organiziraju je meetup-ovi i razne volonterske i sportske aktivnosti."
Pročitaj više

Gordana Svetličić

Stručnjak za poslovne analize

"Zadovoljstvo mi je kad iz kaosa napravimo strukturu. Početak projekta obično kreće s kaotičnim razdobljem – koji točno problem rješavamo, jesmo li sigurni da predložena rješenja rješavaju taj problem, kojim smjerom krenuti, kako zaobići prepreke, imamo li svi isti cilj, kako odabrati put kojim će svi uključeni biti zadovoljni..."
Pročitaj više

Alberto Rast

Specijalist za razvoj prodaje

"Ono što nas čini uspješnima su povjerenje, tim i agilnost. Vođenje tim principima nam omogućava da budemo radoznali, otvoreni, puni suradnje, da brzo i kvalitetno reagiramo na promjene tržišta, a u svemu tome da radimo kao tim koji koristi zajedničke kvalitete i snage da zadovoljimo očekivanja naših korisnika."
Pročitaj više

Petar Babić

Upravljanje CRVM kampanjama i napredna analitika

"A1 je trenutno u fazi digitalne transformacije i stvarno se na svakom koraku osjeća duh digitalnog i potiče se 'out-of-the-box' razmišljanje kako bi se ostvario razvoj. U takvoj atmosferi lijepo je baviti se analitikom podataka jer se dobiveni modeli vrlo brzo testiraju u produkciji pa se prate rezultati i odmah razmišlja o daljnjim unapređenjima."
Pročitaj više

Jozo Petrović

Tim za razvoj online usluga

"Imam osjećaj da smo uspjeli proizvesti optimalan proizvod. S inžinjerskog stajališta, što drugo poželjeti?"
Pročitaj više

Hrvoje Puljko

Value Added Service Expert, Innovation team (A1 Telekom Austria)

"Surađujemo sa startupima od njihovih samih početaka te im pružamo logističku kao i business podršku, a samim time radimo na razvijanju startup „ekosustava“ na području srednje i istočne Europe (CEE)."
Pročitaj više

Frane Braica

Marketing Generalist, Group Marketing (A1 Telekom Austria)

"Zahvaljujući prirodi posla imam priliku raditi s jednim dijelom ogromnih organizacija poput Facebooka, Googlea, Amazona, Universala, Warnera, Blizzarda, Riota te mnogih drugih. Zadnjih godina upravo je rad s gaming industrijom bio nešto novo te je kombinirao osobne interese s profesionalnim razvojem i razumijevanjem možda najbrže rastućeg dijela content industrije."
Pročitaj više

Vedran Pezer

Sales and Customer Digital Experience Senior Manager, A1 Telekom Austria

"Ipak, shvatio sam da je A1 tvrtka u kojoj dobiješ koliko si spreman uzeti. A1 je dovoljno velik da nudi mogućnosti napredovanja i kretanja, kako vertikalno, tako i horizontalno, a istovremeno dovoljno „malen“ da se osoba ne izgubi u tisućama drugih zaposlenih i postane samo broj. "
Pročitaj više

Zašto volimo raditi u A1?

 

Kroz priče naših zaposlenika saznaj što najviše volimo u svom poslu i kako smo započeli svoju priču u A1.