Stremiš prema super karijeri?

Kako ti zvuči jednogodišnji plaćeni program u sklopu kojeg radiš direktno na velikim A1 projektima od strateške važnosti za kompaniju?

 

Prijavi se na A1 Start ako te zanima STEM područje, želiš raditi na inovacijama u grupi s mentorom, a pokažeš li volju, možeš i ostati s nama trajno ili svoju karijeru nastaviti razvijati uz A1 internacionalno iskustvo.

 

Vidimo se!

Razvijaj se profesionalno uz A1

Jednom kada te odaberemo, nećemo te samo tako baciti u vatru. Kako bi tvoje ukrcavanje na projekt prošlo glatko, proći ćeš brojne edukacije. Na nekima od njih ćeš se družiti s novim juniorima, dok smo druge pripremili samo za tebe i projekt na kojemu radiš. Tako ćeš zajedničkim snagama (i s drugim mladim nadama!) upiti sva Agile, Scrum i Design Thinking znanja, prezentacijske vještine te se razvijati na telco-for-non-telco edukacijama. 

 

Kako bi tvoje znanje postalo veliko kao kuća, kolege iz ljudskih potencijala kreirat će ti razvojni plan. Uz pomoć pažljivo biranih edukacija lako ćeš rasturati na projektu. Osim toga, riješit ćeš se straha i moguće rupe u znanju popuniti specifičnim znanjima i vještinama kao što su: HTML,CSS, Java, Linux, SQL, Python i druge.

Rad na prvom projektu vrijedi više

Ako želiš raditi, učiti i razvijati se, rado ćemo te pozvati da nam se pridružiš u timu na velikim i važnim projektima. Imat ćeš priliku raditi (i zaraditi) na jednom od pet projekata u STEM području. Vjerujemo da će ti jedan od njih zapeti za oko. Radit ćeš u timu, što znači da ćeš imati svoje mentore uz koje ćeš izbrusiti svoje znanje i vještine kroz godinu dana. Mentori su snimili video u kojem možeš saznati nešto više o projektu i upoznati svoje nove kolege.

Razvoj web sučelja

Junior koji web pretvara u nezaboravno korisničko iskustvo

Web stranice koje se sporo otvaraju, webshopovi na kojima se izgubiš u samo tri klika i besmislena navigacija… zvuči kao noćna mora? Prijavi se u A1 Start program i dobit ćeš priliku raditi na projektima gdje ćeš brinuti da se ovakve noćne more nikad ne ostvare!

Saznaj više

Razvoj 5G mreže

Junior koji baca mrežu na 5G tehnologiju

Kada nekome od prijatelja ne radi internet prvo zovu tebe, a onda tehničku podršku? Rad na projektu akceleriranog razvoja LTE radijske pristupne mreže i priprema za uvođenje 5G tehnologije ne zvuči kao posao, nego gušt?  Ako si pritom pri kraju diplomskog studija, imaš upisanu apsolventsku godinu ili je studentski život iza tebe manje od godinu dana – možda si baš ti osoba koju tražimo!

Saznaj više

Razvoj TV usluga nove generacije

Junior koji stvara televiziju budućnosti

Imaš upisanu apsolventsku godinu, pri završetku si diplomskog dijela studija ili diploma krasi tvoj životopis manje od godinu dana? Ako ti pritom televizija ne predstavlja samo užitak, nego i budući smjer u karijeri – ti si osoba koju tražimo!

Saznaj više

Razvoj machine learning rješenja

Junior na projektu primjene machine learninga u telekomu

Zanima te Artificial Intelligence? Imaš viziju primjene Natural Language Processing-a u telekomunikacijskoj industriji? Pritom se tvoji studentski dani privode kraju, imaš upisanu apsolventsku godinu ili diploma visi na tvome zidu manje od godinu dana? Odlično! Dođi i radi s nama na projektu uvođenja strojne obrade teksta u svakodnevni rad A1!

Saznaj više

Razvoj online kanala

Junior koji razvija online kanale

Pri kraju si s diplomskim, imaš upisanu apsolventsku godinu ili se manje od godinu dana hvališ svojom diplomom? Ako ti je pritom programiranje srcu drago, a ni baze podataka nisu tome daleko – javi se i radi s nama na projektu razvoja online kanala!

Saznaj više