Otkrivamo tko su mentori za A1 Start

A1 Start  je plaćeni  jednogodišnji program jedinstven po tome što će juniori imati priliku raditi na nekim od programa iz STEM područja, a početak karijere i rad na projektima od velike važnosti lakši je kada se na nekoga možete osloniti.

Pred mentorima pet timova je velik izazov u vidu edukacije i usmjeravanja juniora koji će svojim radom doprinositi razvoju projekata. Prijave za A1 Start već su krenule, a mi smo vam odlučili predstaviti mentore budućih mladih nada.

Angelo i Branimir vas vode na put prema 5G mreži

Ova dva mentora nam dolaze iz redova FER-ovaca. Točnije, diplomirali su na smjeru Radiokomunikacije i profesionalne elektrotehnike, a Angelo se može pohvaliti i titulom doktora znanosti koju je stekao 2016. godine. Zajedno rade još od 2005. godine.

Svoju su karijeru započeli u kao konzultanti za razvoj pristupne mreže. Danas je Angelo rukovoditelj razvoja radijske pristupne mreže u A1 Hrvatska, a Branimir stručnjak za konceptualno planiranje mreže na poslovima dimenzioniranja radio čvorova i testiranja radio funkcionalnosti.

Vesele se uloviti u svoju mrežu Juniora koji će s njima raditi na projektu razvoja kapaciteta pristupne mreže. Ako želiš postati dio projekta za ubrzavanje razvoja i povećanje kvalitete radijske pristupne mreže i učiti od ovog iskusnog dvojca, prijavi se do 28. listopada i startaj svoju karijeru uz A1 start! 

Stvaraj nezaboravno korisničko iskustvo uz Ružicu i Slavena

Ružica i Slaven rade u odjelu Digitalnog poslovanja u A1 i svog Juniora će naučiti kako stvoriti nezaboravno korisničko iskustvo. Ružica već sedam godina radi u A1 i njezina karijera je možda mijenjala smjer, ali je uvijek sigurno plovila digitalnim kanalima. Svoj put započela je u Online prodaji i razvoju web trgovine, radila je na društvenim mrežama i digitalnim kampanjama dok danas radi na razvoju web stranica i online prodaje. 

Slavenov i Ružičin tim radi odličan posao, a to potvrđuju i brojne osvojene nagrade. Želiš li im se i ti pridružiti, ne propusti se prijaviti za svoj A1 Start!

Machine learning rješenja pod mentorstvom Tomislava i Andree

Iza Tomislava je 16 godina iskustva u telekomunikacijskoj industriji, a baš kao i Andrea, svoju karijeru započinje još u studentskim danima. Analiza podataka o uslugama, servisima te interakciji s korisnicima, oduvijek je bila njegov predmet zanimanja. Stoga, nije niti čudno što se posljednjih deset godina upravo u tome smjeru i uspješno razvija.

S druge strane, Andrea je svoju karijeru u A1 započela u Business Intelligence and DWH Development odjelu, gdje je nakon diplome odlučila ostati na poziciji Business Intelligence Analysis Specialist. Kako se unutar odjela formirao Cognitive Computing tim, ova ambiciozna djevojka je njegov član od samog osnivanja te trenutno radi kao Senior Machine Learning Specialist.

Na putu do omogućavanja korisnicima komunikacije s virtualnim asistentom i chatbotom, pomoći će im i Junior na ovom izazovnom projektu. Tako će zajedničkim snagama u svakodnevni rad kompanije uvesti obradu teksta i govora metodama strojnog učenja. Tomislav i Andrea će te naučiti sve o machine learningu, a na tebi je samo da se prijaviš do 28. listopada i postaneš dio A1 Start projekta!

Implementiraj najnaprednije TV sučelje u regiji uz Miju

Iza našeg Mije je duga i uspješna karijera, koja je započela na poziciji tehničara za internet, a već nakon 6 mjeseci je prešao u nadzor mreže. Tamo je godinu i pol prikupljao znanja, a potom je promijenio program i prebacio svoju karijeru na video odjel. Osam godina kasnije i dalje radi na poziciji Stručnjaka za razvoj video usluga, a od 2010. godine do danas prošao je sve od analogije do uvođenja OTT-a.

Želiš li stvarati televiziju budućnosti i raditi na izazovnom projektu, Mijo je pravi mentor za tebe! Vremena je sve manje, a tvoj A1 Start je tek prijavu daleko.

Razvijaj online kanale uz Blaženku i Gorana

Blaženka i Goran diplomirali su na FER-u, točnije smjeru telekomunikacije i informatike. Blaženka je s nama od 1999. godine, kada nam se pridružila kao prvi član budućeg tima za razvoj usluga s dodanom vrijednošću. Danas je rukovoditeljica razvoja VAS, Cloud i Online servisa i vodi dinamični tim stručnjaka odgovornih za projektiranje, razvoj i koordinaciju razvoja frontend i backend sustava.

Među njima je i Goran, koji je svoju karijeru započeo kao specijalist za razvoj i testiranje Java i web aplikacija, a trenutno radi kao Stručnjak za projektiranje i razvoj programske podrške na poslovnima koordinacije razvoja i operativnoj podršci Java web aplikacija na Liferay platformi.

Pridruži im se i naučit će te sve što sve što trebaš znati o webu; od frontenda do backenda, a na tebi je samo da se prijaviš do 28. listopada!