Ukratko o programu

A1 Start  je plaćeni  jednogodišnji program jedinstven po tome što će juniori imati priliku raditi na nekim od naših najuzbudljivijih programa iz STEM područja.

Tražimo mlade diplomante, apsolvente i one koji su završili faks u zadnjih 12 mjeseci.

Čekaju te brojne edukacije, radionice i mentori, kao i prilika da po završetku programa ostanete s nama ili svoju karijeru nastaviš razvijati u A1 na internacionalnoj razini.

 

Prijavi se! 

 

Sve počinje selekcijskim procesom

Odlučiš li se prijaviti, sve što trebaš je poslati životopis i motivacijsko pismo uz prijavu za projekt po tvom izboru. Naši mentori i ekipa iz ljudskih potencijala pažljivo će pregledati sve prijave i pozvati te na upoznavanje. Tada ćeš imati priliku raditi na individualnim i grupnim zadacima s drugim kandidatima. No, osim drugih kandidata upoznat ćeš i ostale članove tima, kao i buduće mentore. Nekako je sve bolje kada odmah vidiš hoćete li kliknuti kao ekipa, zar ne?

Osobni razvoj neće izostati

Svakodnevna komunikacija, fokus na ciljeve i fleksibilnost u radu omogućit će ti razvoj osobnih kompetencija. Podršku će ti dati i mentori koji su u svakom timu. Njihova je zadaća, među ostalim, da te usmjere i potaknu da postaneš najbolja profesionalna (i osobna) verzija sebe. Zato se nemoj ustručavati povući ih za rukav kad god ti zatreba pomoć.

 

Zlatna medalja za networking

Podršku će ti dati i tvoji novi prijatelji iz redova mlađih generacija A1 tima koji su došli unazad godinu ili dvije. Imamo takozvani "buddy program", a već prvi dan ćeš dobiti svojeg "buddyja" koji će te upoznati s kompanijom, kolegama i biti tvoja podrška. 

 

Naravno, imat ćeš i odličnu ekipu za rad na projektu. Čine ju vrhunski eksperti od kojih ćeš moći naučiti pravo čudo, a vjerujemo da ćete i kliknuti na prijateljskoj razini. Što čekaš? Baci oko na svih pet projekata, odaberi onaj baš po svom guštu i prijavi se! Bit će nam drago graditi temelje tvoje karijere u našem A1 timu.

 

Želiš se prijaviti?

Ništa lakše! U popisu naših otvorenih pozicija prati naziv A1 Start. 

Ako imaš bilo kakvih pitanja, možeš nam se obratiti mailom na: karijere@A1.hr
Prijavi se