Posao u A1

IT development, Data Science & Big Data, Machine Learning & AI, marketing, prodaja, podrška korisnicima... Odaberi svoj idealan posao u A1!
 
Otvorene pozicije u A1 Hrvatska

Biti A1 zaposlenik znači biti stručan u svom području, usmjeren na ciljeve i odgovaran u obavljanju radnih zadataka, entuzijastičan i spreman na rad u dinamičnom timu.
Ako želiš postati dio našeg tima, a u popisu otvorenih pozicija ne nalaziš onu koja odgovara tvojim interesima, pošalji nam otvorenu molbu. Na našoj LinkedIn stranici možeš pronaći najnovije vijesti vezane uz kompaniju. Za sva dodatna pitanja možeš nam se javiti na adresu karijere@A1.hr
 

 

Telefonska prodaja

Provjeri kako je raditi u našoj telefonskoj prodaji.

Direktna prodaja

Zanima te kako izgleda posao naših agenata iz direktne prodaje?

Služba za korisnike

Što sve rade naši agenti u korisničkoj podršci?


Proces zapošljavanja


Prijavljuješ se za posao i nisi siguran kako će izgledati cijeli proces? U samo nekoliko koraka, posao može biti tvoj!

 


1. Prijavi se
 Ispuni online obrazac. Ubrzo nakon prijave naši će recruiteri pregledati tvoj životopis i javiti ti se s informacijama o daljnjem procesu.


2. Razgovor i testiranje
Ako zadovoljiš kriterije u fazi predselekcije, možeš očekivati poziv na psihologijsko testiranje i intervju s našim recruiterom, kako bismo se bolje upoznali i pružili ti više informacija o poziciji za koju si se prijavio/la.

 

3. Pokaži nam što znaš
Nakon uspješno odrađenog testiranja i intervjua, sada je vrijeme da te upozna i menadžer. Sljedeći korak pred tobom je rješavanje stručnog zadatka i prezentacija rješenja pred potencijalnim budućim menadžerom i/ili članom tima. 
Nakon toga, kontaktirati će te naš recruiter sa informacijama o sljedećim koracima.Zaprati nas i na