Posao u A1

IT development, Data Science & Big Data, Machine Learning & AI, marketing, prodaja, podrška korisnicima,... – odaberi svoj idealan posao u A1!
Otvorene pozicije u A1 Hrvatska

Biti A1 zaposlenik znači biti stručan u svom području, usmjeren na ciljeve i odgovaran u obavljanju radnih zadataka, entuzijastičan i spreman na rad u dinamičnom timu. Ako želiš dinamičan i zanimljiv posao te postati dijelom našeg tima pošalji prijavu za otvorena radna mjesta ili otvorenu zamolbu.

Blog o karijerama u A1

Posjeti A1 Career Blog, upoznaj neke naše kolege, projekte na kojima rade i pročitaj kako se razvijala njihova karijera u A1!

 

Više...

Telefonska prodaja

Provjeri kako je raditi u našoj telefonskoj prodaji.

Direktna prodaja

Zanima te kako izgleda posao naših agenata iz direktne prodaje?

Služba za korisnike

Što sve rade naši agenti u korisničkoj podršci?


Proces zapošljavanja


Prijavljuješ se za posao i nisi siguran kako će izgledati cijeli proces? U samo nekoliko koraka, posao može biti tvoj!

 

1. Prijavi se
 Ispuni online obrazac. Ubrzo nakon prijave naši će recruiteri pregledati tvoj životopis i javiti ti se s informacijama o daljnjem procesu.


2. Razgovor i testiranje
Ako zadovoljiš kriterije u fazi predselekcije, možeš očekivati poziv na psihologijsko testiranje i intervju s našim recruiterom, kako bismo se bolje upoznali i pružili ti više informacija o poziciji za koju si se prijavio/la.

 

3. Pokaži nam što znaš
Nakon uspješno odrađenog testiranja i intervjua, sada je vrijeme da te upozna i menadžer. Sljedeći korak pred tobom je rješavanje stručnog zadatka i prezentacija rješenja pred potencijalnim budućim menadžerom i/ili članom tima. 
Nakon toga, kontaktirati će te naš recruiter sa informacijama o sljedećim koracima.

Otvorena molba za posao

Trenutno nemamo otvoren natječaj za posao koji te zanima? Ispuni otvorenu molbu.Zaprati nas i na