Posao u A1

IT development, Data Science & Big Data, Machine Learning & AI, marketing, prodaja, podrška korisnicima... Odaberi svoj idealan posao u A1!


Otvorene pozicije u A1 Hrvatska
 

Biti A1 zaposlenik znači biti stručan u svom području, usmjeren na ciljeve i odgovaran u obavljanju radnih zadataka, entuzijastičan i spreman na rad u dinamičnom timu.

Zanima te koji su daljnji koraci nakon prijave na natječaj? Sve detalje možeš pročitati ovdje. Isto tako, na našoj LinkedIn stranici možeš pronaći najnovije vijesti vezane uz kompaniju, a za sva dodatna pitanja možeš nam se javiti na adresu karijere@A1.hr

 
A1 Logo
Applying for A1 Start - Junior na projektu primjene machine learning-a u telekomu
A1 d.o.o.
APPLY NOW

Job Information

City: Zagreb

Job Description

A1 Start - Junior na projektu primjene machine learning-a u telekomu

Zanima te Artificial Intelligence? Imaš viziju primjene machine learning-a? Pritom se tvoji studentski dani privode kraju, imaš upisanu apsolventsku godinu ili diploma visi na tvome zidu manje od godinu dana? Odlično! Dođi i radi s nama na projektu uvođenja strojne obrade teksta u svakodnevni rad A1!

Što ćeš raditi?

Želimo omogućiti što kvalitetniju analizu teksta (sanjamo da to bude u stvarnome vremenu) radi klasifikacije razgovora i interakcije s klijentima, te što kvalitetnijeg robota (Chatbot) za razgovor s krajnjim korisnikom. Budi dio našeg tima i pomozi nam sva tri dijela projekta (chatbot, speech2text, semantička i sentiment analiza teksta) dovesti na svjetlo dana!

Kreni s nama odvažno graditi svoju karijeru, a tvoja zaduženja bi bila:
• Analiziranje interakcije s krajnjim korisnikom kroz strukturirane i nestrukturirane (sorry) podatke
• Unaprjeđivat ćeš postojeći NLP algoritam dodatnim treniranjem i optimizacijom postojećih i novih klasa
• Sudjelovat ćeš na implementaciji chatbota u korisničkoj podršci
• Implementirat ćeš speech2text algoritam s ciljem unaprjeđenja komunikacije s krajnjim korisnicima
• Radit ćeš na automatskoj klasifikaciji poziva radi smanjenja reda čekanja u korisničkoj podršci

Čime nas možeš impresionirati?
Želja za učenjem i motiviranost, nama su najbitniji dio. Ipak, moraš imati neka predznanja kako bi tebi (i nama) rad bio što ugodniji i uspješniji. Prije početka projekta tako moraš:
• Poznavati koncepte strojnog učenja
• Poznavati SQL jezik za pisanje upita nad bazom podataka
• Poželjno je i da si doma u Pythonu

Zašto je A1 pravo mjesto za tebe?

Ne očekujemo da znaš sve odmah. Mi ćemo te educirati kroz interne treninge i osnovnu edukaciju, a nakon projekta moći ćeš se pohvaliti brojnim novim znanjima. Tako ćeš steći iskustvo vođenja projekata implementacije u području strojnog učenja, programiranja u Pythonu s naglaskom na obradu teksta. Znat ćeš sve o uspostavljanju sustava za obradu teksta u realnom vremenu i radu na implementaciji te optimizaciji chatbota. Nakon godinu dana, možda baš ti ostaneš s nama ili nastaviš svoju karijeru graditi na internacionalnoj razini uz A1.
Sada je idealno vrijeme da uzmeš konce svoje karijere u ruke i pošalješ nam svoj životopis te motivacijsko pismo. U selekcijskom procesu ćeš imati priliku raditi na individualnim i grupnim zadacima s drugim kandidatima. No, osim drugih kandidata upoznat ćeš i ostale članove tima, kao i buduće mentore. Zato daj sve od sebe!

Application Deadline

28.10.2018.


APPLY NOW
CANCEL
 
 Zaprati nas i na