Što nudimo

U A1 Hrvatska vodimo brigu o našim zaposlenicima i njihovim obiteljima, kako bi se oni mogli posvetiti našoj misiji, ali i svemu onome što im je važno u životu izvan posla. Naši zaposlenici imaju na raspolaganju brojne pogodnosti vezane za brigu o njihovom zdravlju i dobrobiti, ravnotežu posla i privatnog života, profesionalni razvoj, razne sadržaje na kampusu, zabavne aktivnosti, sudjelovanje u razvoju lokalne zajednice te mnoge materijalne pogodnosti.

Saznaj više

A1 Start – Next GenerationPostani dio sljedeće pripravničke generacije A1 Start programa profesionalnog razvoja.

Lansiraj vlastitu karijeru uz najmodernije platforme za učenje, iskusnog i predanog mentora te rad na stvarnim digitalnim projektima.

 

Saznaj više

A1 blog

Naši zaposlenici vrlo rado dijele svoje iskustvo i ekspertizu s drugima. A1 Blog je prilika da zanimljivi projekti na kojima radimo dobiju veću vidljivost unutar i izvan kompanije, a stručnjaci koji na njima rade – priznanje za svoju ekspertizu. Na taj način i svi zainteresirani mogu dobiti autentičan pogled iznutra o životu i radu u A1.


 

Saznaj više
posao u a1 posao u a1

Posao u A1

A1 nudi zaista mnogobrojne mogućnosti za karijeru. Provjeri koji su natječaji trenutno aktualni i odaberi posao za sebe.
Pretraži poslove