Koristim tarifu Fleterica. Što će se dogoditi ako potrošim cijeli terabajt uključen u tarifu?

U slučaju da uspiješ potrošiti cijeli terabajt i nastaviš surfati, daljnji promet će se naplaćivati prema Cjeniku.

Kad dosegneš 1TB, na to ćeš biti upozoren SMS porukom. Ako želiš, nakon toga možeš odmah ponovno uključiti istu ili neku drugu dostupnu tarifu.

Je li ti odgovor pomogao?