Digitalno znanje za još bolje poslovanje

 

Digitalni marketing nužan je, potreban i značajna pomoć u današnjem poslovanju. Veliki broj pristiglih prijava za A1 nagradni natječaj „Digitalno znanje za još bolje poslovanje“ to i potvrđuje.

Stručni žiri odabrao je 3 dobitnika:
• Borovnice d.o.o.
• Baseline
• Elektroinstalacijski obrt Šuko

Čestitamo dobitnicima i želimo da kroz primjenjenu edukaciju uspješno unaprijede svoje poslovanje, te posluju još uspješnije i efikasnije! Zahvaljujemo svim sudionicima A1 nagradnog natječaja „Digitalno znanje za još bolje poslovanje“.

Nastavite i dalje učiti i primjenjivati naše besplatne savjete o digitalnom poslovanju, dostupne kroz naš Newsletter. Ako još niste – iskoristite priliku i prijavite se putem ovog linka. Pratite nas redovito jer osim korisnih besplatnih savjeta o digitalnom poslovanju, i u sljedećim ćemo mjesecima nagrađivati besplatnim edukacijama. 

Pridružite se zajednici više od 700 polaznika i odvedite svoje poduzeće u digitalni svijet. 

Više o detaljima Akademije saznajte na ovom linku i pogledajte video.

Akademija digitalnog marketinga je praktična online edukacija. Uz online video materijale i mentorstvo stručnjaka samostalno ćete napraviti potpun i učinkovit digitalni marketing plan za svoje poduzeće, konkretno za online promociju svojih proizvod i usluga - sve od izrade web stranice, Facebook oglašavanja do Google oglasa.


Na kraju svakog poglavlja edukacije imate online konzultacije s iskusnim mentorom, koji Vam daje feedback i konkretne savjete za promociju Vaših proizvoda i usluga putem digitalnog marketinga. Nakon svakog savladanog poglavlja izdaje se i certifikat.


Edukacija se provodi online, a na raspolaganju Vam je i osobni mentor, kojem se možete uvijek obratiti za pomoć.  Edukaciju možete započeti kada god Vama odgovara. Ako želite, edukaciju možete delegirati na nekog od svojih zaposlenika koji bi se i inače bavio digitalnim marketingom za potrebe Vašeg poduzeća - kao nagradu ili područje specijalizacije.