Digitalno znanje za još bolje poslovanje

Sudjelujte u našem nagradnom natječaju.


Sudjelujte u A1 Business Solutions nagradnom natječaju i osvojite praktičnu edukaciju Akademije digitalnog marketinga za potrebe Vašeg poduzeća u vrijednosti 4900kn.
 

Prijavite se na natječaj i popunite web formu ispod te nam pošaljite odgovor na pitanje zašto bi baš Vama i Vašem poduzeću bila korisna ova praktična edukacija o digitalnom marketingu.
 
A1 Business Solutions nagraditi će 3 najkreativnija odgovora besplatnom školarinom Akademije Digitalnog marketinga. 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

 

Pridružite se zajednici više od 700 polaznika i odvedite svoje poduzeće u digitalni svijet. 

Više o detaljima Akademije saznajte na ovom linku i pogledajte video.

Akademija digitalnog marketinga je praktična online edukacija. Uz online video materijale i mentorstvo stručnjaka samostalno ćete napraviti potpun i učinkovit digitalni marketing plan za svoje poduzeće, konkretno za online promociju svojih proizvod i usluga - sve od izrade web stranice, Facebook oglašavanja do Google oglasa.


Na kraju svakog poglavlja edukacije imate online konzultacije s iskusnim mentorom, koji Vam daje feedback i konkretne savjete za promociju Vaših proizvoda i usluga putem digitalnog marketinga. Nakon svakog savladanog poglavlja izdaje se i certifikat.


Edukacija se provodi online, a na raspolaganju Vam je i osobni mentor, kojem se možete uvijek obratiti za pomoć.  Edukaciju možete započeti kada god Vama odgovara. Ako želite, edukaciju možete delegirati na nekog od svojih zaposlenika koji bi se i inače bavio digitalnim marketingom za potrebe Vašeg poduzeća - kao nagradu ili područje specijalizacije.