huawei watch3 huawei watch3


Huawei Watch 3 serija

Neka se ono što nosiš na zapešću besprijekorno uklopi u tvoj život. Zaobljeni zaslon i fini završetak nude klasičan izgled i osjećaj protočnosti, dok zapanjujući AMOLED zaslon od 1,43 inča gura dizajn pametnih satova u svijetlu budućnost, ravno ispred tvojih očiju.

 

Kupi online

Okreni se nečemu boljem

Upravljaj serijom HUAWEI WATCH 3 pomoću visoko responzivnog zaslona osjetljivog na dodir, bočne tipke i potpuno rotirajuće krunice, koju možeš pomicati za lak pristup. Zakreni krunicu za jednostavno pomicanje kroz značajke na zaslonu i postavke glasnoće.
dizajn dizajn

Više od 100 sportskih načina rada

Potpuno opremljeni fitness pratitelj na zglobu. Provjeri više od 100 načina vježbanja - 19 profesionalnih načina za sportove u zatvorenom i na otvorenom i 85 prilagođenih načina rada, s automatskim otkrivanjem vježbanja za 6 najčešćih vrsta tjelovježbe. Uživaj u vrhunskom praćenju ruta na otvorenom pomoću multimode GNSS senzora lokacije.
sportovi sportovi

Pametna interakcija

Aplikacije su mjesto na kojem HUAWEI WATCH 3 serija dolazi do potpunog izražaja. Organiziran u jasnom, jednostavnom mrežnom prikazu, interakcija sa svakom aplikacijom djeluje potpuno prirodno i glatko.
Aplikacije možeš preuzimati izravno na HUAWEI WATCH 3 ili HUAWEI WATCH 3 Pro putem trgovine aplikacija HUAWEI AppGallery.
 
interakcija interakcija

Prati svoje zdravlje

Pogledaj dnevne i tjedne zapise o broju koraka, razdobljima aktivnosti, sagorjelim kalorijama, kvaliteti spavanja, razini stresa i još mnogo toga.
Uz Detektor temperature kože, odmah provjeri koliko ti je temperatura visoka. HUAWEI-jeva nadograđena tehnologija za praćenje otkucaja srca TruSeenTM 4.5 sadrži 6-u-1 LED i 4 fotodiode za veći unos svjetlosti. Leća od safirnog stakla omogućuje bolji prodor svjetlosti, niže performanse snage i ugodnije iskustvo nošenja. Osim toga, napredni algoritmi pružaju precizniju točnost praćenja otkucaja srca. Osim toga, iščitaj svoju razinu SpO2 odmah putem TruSeen TM4.5+ tehnologije, koja koristi naprednu svjetlosnu tehnologiju za precizno otkrivanje molekula kisika u krvi.
 
Život na visokoj nozi

Serija HUAWEI WATCH 3 opremljena je arhitekturom s dvostrukim čipsetom kako bi se poboljšala snaga performansi, ali i postigla uravnoteženija obrada. U kombinaciji s pametnim algoritmom za uštedu energije 3.0, dobivaš bateriju koja može podržavati 24-dnevno praćenje zdravlja i kondicije danima.

S HUAWEI WATCH 3 možeš uživati u trodnevnom korištenju u tipičnom scenariju pametnog načina rada i čak 14 dana korištenja u režimu izuzetno dugog trajanja baterije.
S HUAWEI WATCH 3 Pro možeš uživati u 5-dnevnom korištenju u tipičnom scenariju pametnog načina rada4 i čak 21-dnevnom korištenju u ultradugom načinu trajanja baterije.

 

Kompatibilni s Androidom i iOS-om

Aplikacija Huawei zdravlje kompatibilna je s telefonima koji koriste HarmonyOS 2, Android 6.0, iOS 9.0 ili novije.
Doznaj više o HUAWEI Zdravlje aplikaciji.
 
app zdravlje app zdravlje