huawei watch gt2 pro huawei watch gt2 pro
Upoznaj novu eleganciju umjetnosti

Ovaj sat napravljen je od safirnog stakla i otporan je na ogrebotine, a neprimjetno se spaja s titanijskim kućištem za lagan i čvrst dizajn. Sjajna i koži prijateljska keramička poleđina osiguravaju ugodno nošenje.

 

Kupi online

Detekcija zasićenja kisikom

Podržavajući inteligentno jednokratno mjerenje razine SpO24, možeš otkriti razinu kisika u krvi bez obzira radiš li ili se penješ.

Praćenje otkucaja srca 24 sata

HUAWEI TruSeen™ 4.0+ tehnologija precizno nadgleda tvoj puls i pruža inteligentne podsjetnike ako tvoj puls prijeđe ili bude ispod normalne razine. Bez obzira tijekom treninga ili spavanja, sat će pravovremeno otkriti tvoj puls kako bi ti pružio cjelodnevnu zaštitu.

Znanstveno praćenje kvalitete sna

S HUAWEI TruSleep™ 2.0 tehnologijom, tvoj HUAWEI WATCH GT 2 Pro može znanstveno pratiti i dijagnosticirati 6 tipičnih problema sa spavanjem, a istovremeno pruža prijedloge za bolji odmor. I dok spavaš, sat nadgleda tvoj puls, analizira tvoje disanje i daje rezultat o tvojoj ukupnoj kvaliteti spavanja.

Oslobodi se stresa

Velika opterećenja i ubrzani životni ritmovi ponekad te stavljaju pod pritisak. Zasnovan na HUAWEI TruRelax™ tehnologiji, HUAWEI WATCH GT 2 Pro nudi cjelodnevno praćenje stresa i brine se za tvoje zdravlje dan i noć. Pokušaj odraditi trening disanja kako bi se oslobodio stresa i regulirao svoje raspoloženje u pravo vrijeme.Dizajniran kako bi se uklopio u tvoj stil

Odaberi svoje lice sata s više od 200 izbora, tako da se ono uvijek može prilagoditi tvom stilu tijekom dana. Iskoristi beskonačnu zabavu od dinamičnih lica sata ili čitaj podatke u stvarnom vremenu izravno s funkcionalnim licima sata.


 

Više od 100 sportskih načina rada

Podržavajući precizno praćenje podataka za više od 100 načina vježbanja, uključujući 17 profesionalnih i 85 prilagođenih načina, pametni sat pomaže vam u praćenju kompletnih aktivnosti. Štoviše, postoji više od 10 trkačkih tečajeva s glasovnim navođenjem2 koji ti daju više prijedloga za bolji trening.

Automatsko prepoznavanje vježbe

Jednostavno se bavi svojim uobičajenim treningom i sat će ga automatski prepoznati, a zatim kreni pratiti aktivnost jednim dodirom. Sada je dostupan za šest uobičajenih načina vježbanja - trčanje u zatvorenom/na otvorenom, hodanje u zatvorenom/na otvorenom te eliptik i veslanje.

Profesionalni podaci koji ti pomažu da treniraš bolje

VO2max je maksimalna brzina potrošnje kisika izmjerena tijekom napornog vježbanja. Maksimalni primitak kisika odražava kardiorespiratornu sposobnost i sposobnost izdržljivosti u vježbanju.