Upoznaj novi iPhone SE!

Moćan pametni telefon legendarnog dizajna

iPhone SE, moćni novi iPhone u kultnom dizajnu, s iznimnim mogućnostima i performansama. iPhone SE dolazi u kompaktnom i izdržljivom dizajnu, a zajedno s iOS-om 15 pruža besprijekorno korisničko iskustvo.
iPhone SE iPhone SE

Ikoničan dizajn s 4,7-inčnim zaslonom

iPhone SE je izdržljiv koliko i lijep, sada s najčvršćim staklom u pametnom telefonu s prednje i stražnje strane  isto kao na stražnjoj strani iPhonea 13 Pro i iPhonea 13. Ocijenjeno IP67 za otpornost na vodu i prašinu, iPhone SE je dizajniran za zaštitu od prolijevanja. iPhone SE ima poznatu tipku Home s Touch ID-om. 
iPhone SE iPhone SE

A15 Bionic: vrhunski čip za pametni telefon

Snaga silicija iPhoneu donosi vodeće performanse u industriji i vrhunske mogućnosti. Munjevito brzi A15 Bionic i čini gotovo svako iskustvo boljim, od pokretanja aplikacija do lakog rukovanja zahtjevnim zadacima. A15 Bionic ima moćni 6-jezgreni CPU, najbrži CPU u pametnom telefonu, s dvije jezgre visokih performansi i četiri visokoučinkovite jezgre, čineći iPhone SE do 1,8x bržim od iPhonea 8, pa čak i bržim u usporedbi sa starijim modelima. 
iPhone SE iPhone SE

Novo iskustvo kamere koje pokreće A15 Bionic

iPhone SE ima potpuno novi sustav kamera koji pokreće A15 Bionic, s širokom kamerom od 12 megapiksela ƒ/1,8 otvora blende koja nudi nevjerojatne računalne prednosti fotografije, uključujući Smart HDR 4, fotografske stilove, Deep Fusion i Portrait način rada.
iPhone SE iPhone SE

Najnovija generacija tehnologije 5G

5G omogućuje ti da iskoristiš prednosti najnovije generacije bežične tehnologije, s bržim prijenosima i preuzimanjima, nižim kašnjenjem i boljim iskustvima na više mjesta  kao što je gledanje obitelji uz HD FaceTime pozive više kvalitete, čak i kada si na mobilnoj mreži, a ne na Wi -Fiu. 
iPhone SE iPhone SE

Uz iOS 15

iOS 15 poboljšava iskustvo iPhonea s više načina da ostaneš povezan, moćnim ažuriranjima koja ti pružaju da se usredotočiš i istražuješ te inteligentnim značajkama za više posla s iPhoneom. Sada se FaceTime pozivi osjećaju prirodnije uz prostorni zvuk i novi portretni način rada, SharePlay ti pruža način da dijeliš iskustva s prijateljima i obitelji dok si u FaceTime pozivu, Focus će ti pomoći da smanjiš ometanja, obavijesti su redizajnirane. Istraži sve mogućnosti koje ti pruža novi iOS 15!
iPhone SE iPhone SE
iPhone SE 64 GB iPhone SE 256 GB
Zaslon 4.7-inch Retina HD display 4.7-inch Retina HD display
Rezolucija 1334 x 750 pix  1334 x 750 pix 
Kamera 12MP širokokutna kamera, 7MP prednja kamera, Optical image stabilization,
Photographic Styles, Deep Fusion, Portrait mode, Portrait Lighting, 4k
12MP širokokutna kamera, 7MP prednja kamera, Optical image stabilization,
Photographic Styles, Deep Fusion, Portrait mode, Portrait Lighting, 4K
Procesor A15 Bionic čip A15 Bionic čip
Dimenzije 138.4 x 67.3 x 7.3 mm 138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Memorija 4 GB/64 GB 4 GB/256 GB
Baterija do 50% unutar 30 min uz 18W adapter do 50% unutar 30 min uz 18W adapter
OS iOS 15 iOS 15