Najpametniji i najmoćniji čip pametnog telefona


Briljantan. U svakom smislu riječi.

Želiš biti među prvima koji će isprobati najnoviji iPhone XR? Odaberi svoju boju i memoriju i naruči online u nekoliko klikova.

 

 

Inovativan dizajn

Predstavljamo zaslon Liquid Retina. Novi zaslon na uređaju iPhone XR najnapredniji je LCD zaslon u industriji. Inovativni dizajn s pozadinskim osvjetljenjem omogućuje protezanje zaslona u kutove. Na taj način vidiš vjerne boje sve od jednog predivnog ruba do drugog.

Dovoljan je jedan pogled

Napredna značajka Face ID. Sigurnost je jednostavna kada je tvoje lice ujedno i tvoja lozinka. Možeš otključati svoj iPhone i prijaviti se u aplikacije, račune i još više od toga samo jednim pogledom. To je najsigurnija autentikacija licem dosad. A sada je još i brža.

Inteligentan A12 Bionic

To je najpametniji i najmoćniji čip pametnog telefona koji dolazi s Appleovim hardverom Neural Engine nove generacije. Za nevjerojatna iskustva proširene stvarnosti. Fantastični portreti s pomoću značajke Kontrola dubine. I brzina i fluidnost u svemu što radiš.

Nevjerojatan sustav kamere

iPhone XR koristi se kamerom s jednom lećom i strojnim učenjem da bi osobe na fotografijama bile u prednjem planu i oštro fokusirane, dok je pozadina umjetnički zamućena. Uz to dolazi s potpuno novom kontrolom dubine i pametnim HDR-om koji donose nove sekundarne okvire, a uz brže senzore i moćni čip A12 Bionic tvoje fotografije će imati više detalja u naglašenim dijelovima i sjenama.
 

Nijedan drugi telefon nije kao iPhone

Svaka odluka koja je donešena čini ga drugačijim od drugih. Od načina proizvodnje do ugrađene privatnosti i sigurnosti od samog početka pa sve do odgovornog recikliranja uređaja.
Uređaj iPhone XR
Platforma iOS 12
Dimenzije 150.9 x 75.7 x 8.3 mm, 194 g
Procesor šestjezgreni A12 Bionic
Memorija Interna i korisnička memorija: 64GB, 512GB, Radna memorija: 3GB
Ekran 6.1" IPS LCD kapacitivni dodirni zaslon razlučivosti 828 x 1792 piksela
Kamera 12 Mpx
Baterija 2942 mAh Wireless charging (works with Qi chargers), Charging via USB to computer system or power adapter
Senzori Face ID, accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer