OnePlus 7 Pro

Kupi online

Zaslon koji oduševljava

Zakrivljeni ekran od ruba do ruba i QHD+ rezolucija donose doživljaj iz kina na tvoj ekran mobitela! Još dublja crna, kristalno čisti detalji i jasnije boje oduševit će te već pri prvom korištenju.

Selfie sa stilom

Vrijeme je za novu razinu selfie fotografija! OnePlus 7 Pro dolazi s pop-up prednjom kamerom za još jednostavnije fotografiranje. Kamera se automatski uvlači kada ne koristiš mobitel te će na taj način kamera biti zaštićena od prašine.

Vrijeme je za 48 MP kameru

Uz OnePlus 7 Pro svaka će fotografija ispasti baš onako kako si zamislio! Algoritmi optimiziraju svaku fotografiju – podešavaju svjetlinu, ističu boje i izoštravaju svaki detalj. Uz ultraširokokutni objektiv, krajolici će izgledati još spektakulranije.

90 Hz refresh rate

Svaki doticaj i radnja s ekranom odvija se veoma brzo jer OnePlus 7 Pro je prvi AMOLED zaslon s 90 Hz refresh rate koji omogućava brzo i nesmetano korištenje smartphonea.

Bez pregrijavanja

Od sada možeš svoj mobitel puniti, a uz to i dalje uživati u omiljenoj igri! Sustav hlađenja s 10 slojeva omogućava da se tvoj mobitel nikada ne pregrijava.