Dizajniran za akciju

Zahvaljujući integriranim senzorima i skeneru otisaka prstiju na zaslonu Galaxy A70 ima minimalistički izgled. Dok zahvaljujući 3D dizajnu i pozadini od glasstick materijala, čvrsto stoji u ruci.

Superbrzo punjenje

Galaxy A70 ima bateriju od 4,500 mAh uz koju možeš duže snimati i snimiti više videa. Učinkovita tehnologija superbrzog punjenja od 25 W omogućuje uvijek punu bateriju, što znači da je uvijek spreman za pokret.

Profesionalni fotografski asistent

Sve što trebaš je jedna slika. Bez obzira na to što fotografiraš, optimizator scene to prepoznaje i poboljšava uz pomoć umjetne inteligencije. Tako dobivaš optimalnu svjetlinu, zasićenost i sve što ti treba da zabilježiš trenutak.

Ključ je u otisku prsta

Revolucionarna biometrijska provjera autentičnosti na zaslonu automatski prepoznaje i provjerava otisak prsta za personaliziran pristup. Jednostavno dodirni i kreni.

Zaslon koji pruža više prostora

Maksimizirani 6,7-inčni zaslon Galaxy A70 uređaja daje život stvarima koje voliš uz FHD+ sAMOLED Infinity-U zaslon. Ekspanzivni omjer slike 20:9 omogućuje iskustvo gledanja koje ti otvara nove svjetove.