samsung note 20 samsung note 20

Ovo je Galaxy Note20 | 20 Ultra 5G

Serija Note u tvoj džep donosi neki sasvim novi svijet.
Kupi online

Ovo je Galaxy Note20 | 20 Ultra 5G

Prva serija proizvoda u kojoj su spojene olovka i telefon, serija Note u tvoj džep donosi neki sasvim novi svijet. Dok se suočavamo s novim normalnim, svakodnevni život od nas zahtijeva novu vrstu uređaja. Ovo nije još jedan pametni telefon u nizu kakav poznaješ.

Dizajn. I lijep i snažan.

Njegov se minimalistički dizajn odlikuje metalnim kućištem dodatno naglašenim profinjenim detaljima, gotovo nestvarnim bojama i izdržljivim Corning® Gorilla® Glass Victus™ zaštitnim staklom – najotpornijim staklom ikad ugrađenim u neki pametni telefon.1, 2 Svaki Galaxy Note20 i Note20 Ultra dolazi s pripadajućom mu S Pen olovkom.

Najoštrije i najjasnije fotografije ikad

Milijuni piksela više znače eksponencijalan rast detalja na fotografijama. Zahvaljujući senzorima od 108 MP na uređaju Galaxy Note20 Ultra i 64 MP na uređaju Galaxy Note20, možeš pokretom prsta približiti pozadinu i vidjeti što se tamo nalazi jednako jasno kao da gledaš cijelu sliku.

Približite. Bliže. Još bliže. 50x bliže

Približi se trenutku uz 3x Hibridni optički zoom na uređaju Galaxy Note20 ili 5x Optički zoom na uređaju Galaxy Note20 Ultra. Zatim dodaj Zoom superrezolucije dodatno unaprijeđen AI tehnologijom kako bi kadar približio i do 30 odnosno 50x – bez gubitka detalja na fotografiji.

Uz dvije veličine možeš ciljati visoko ili još više

Oba se modela mogu pohvaliti profinjenošću koja nevjerojatno udobno leži u ruci. Odaberi 6,7-inčni zaslon na modelu Galaxy Note20 ili 6,9-inčni zaslon na modelu Galaxy Note20 Ultra. Koju god veličinu odabereš, oduševit će te širok prostor za rad ili ogroman zaslon za zabavu.

Najveći skok ikada u kvaliteti noćnih fotografija na uređajima Galaxy

Veći pikseli i inteligentno spajanje podataka s devet piksela u jedan, uređajima Galaxy Note20 i Note20 Ultra omogućuju stvaranje nevjerojatnih boja i oštrih fotografija punih detalja u uvjetima slabog osvjetljenja. Prebaci se na Noćni način rada u kojem će kamera u trenu spojiti više piksela u jednu dobro osvijetljenu i jasnu fotografiju.

HyperFast brzine prijenosa podataka

Snažan i inteligentan procesor smješten u samom srcu uređaja Galaxy Note20 i Note20 Ultra brine se da se tvoja preuzimanja i prijenosi odvijaju onoliko brzo koliko to dopušta 5G mreža (za Ultra model). Kada se nađete u blizini pristupne točke, Wi-Fi 6 tehnologija pružit će ti brzu i sigurnu vezu, a Optimizator Wi-Fi signala maksimalno će smanjiti latenciju kako bi bez prekida mogao igrati i sudjelovati u videopozivima, čak i na veoma napučenim mjestima.

Super steady način snimanja

Epske se avanture moraju podijeliti s drugima, a uz Super stabilni način snimanja na uređajima Galaxy Note20 i Note20 Ultra, sva će akcija na snimci izgledati mirno i jasno se vidjeti. Napredna AI tehnologija stabilizira snimku, a zahvaljujući većim pikselima, kretnje su jasno vidljive.

Potpuno ga napuni ujutro i neće te iznevjeriti cijelu noć

Galaxy Note20 i Note20 Ultra opremljeni su inteligentnim baterijama (uobičajenoga) kapaciteta 4300 i 4500 mAh, koje učinkovito upravljaju potrošnjom energije, tako da se možeš družiti i tijekom cijeloga radnog dana i na zabavi do dugo u noć. Sada u svojim rukama nemaš samo vrhunsku tehnologiju svjetske klase - već i dovoljno energije da sve to traje, i traje.

Do urednog rukopisa jednim dodirom

Pišeš li ukošeno, jednim dodirom S Pen olovke tvoj će se rukopis samoispraviti te tako očuvati čitkost i urednost bilješki. Može se pretvoriti i u tekst koji zatim možeš kopirati i lijepiti. Zatim svoje bilješke izvezi u obliku PPT ili Word datoteke kako bi ih s lakoćom mogao dijeliti s drugima.

Na svojem Galaxy uređaju igraj više od 100 Xbox Games naslova

Na svojemu kompatibilnome mobilnom telefonu ili tabletu igraj više od 100 Xbox Games naslova iz oblaka uz uslugu Xbox Game Pass Ultimate. Prijavi se u svoj Microsoft račun putem aplikacije Xbox Game Pass kako bi uživao u novim naslovima iz Xbox Game Studios.Ako si mobitel naručio/la putem predbilježbi, nakon što ti mobitel stigne, registriraj se u Samsung Members aplikaciji do 25.10.2020. kako bi Samsung poslao poklone na tvoju adresu. YouTube Premium uslugu dobivaš na 4 mjeseca, sukladno promociji na linku.