Potpuno novi dizajn

 

Stigao je Galaxy nove generacije - Samsung Galaxy S10, S10+ i S10e.  Biraj između ova tri vrhunska modela koji će te oduševiti dizajnom, zapanjujućom kamerom i vrhunskim performansama.

Slušalice i baterija na poklon

Pojačaj svoj Galaxy doživljaj! Kupi Samsung Galaxy S10, S10e i S10+ i na poklon dobivaš slušalice Y500 AKG, a uz S10 i S10+ memorije 512GB i 1TB, dodatno dobivaš i Wireless Batery Pack. Promocija traje do 14.6., a za poklon se moraš obavezno registrirati na Samsungovoj stranici te će nakon toga slušalice stići na tvoju adresu.

Uvjete promocije pročitaj na linku.

Nova generacija u novom ruhu

Odaberi jedan od tri vrhunska modela te uživaj u besprijekornom dizajnu i naprednoj inteligenciji. Bez udubljenja, bez smetnji. Precizni laserski rez, zaštita na zaslonu i Dynamic AMOLED zaslon koji štiti oči tako da je Infinity-O zaslon najinovativniji Galaxy zaslon do sad.

Profesionalna kamera koja te pretvara u profesionalca

Inteligentna kamera pomaže ti zabilježiti zapanjujuće fotografije tako što predlaže kompoziciju i automatski optimizira postavke kamere prema sceni. Koristi iznimno širokokutnu kameru za zapanjujuće kinematografske fotografije s vidnim poljem od 123 stupnjeva.

Uvijek korak ispred

Inteligencija i napredni hardver uče kako koristite telefon te ga prilagođavaju kako bi dulje trajao i radio učinkovitije. Izradili smo i hardver i softver koji ti omogućuju bolje igranje bez zastoja.

Moć dijeljenja

Bežično punjenje drugih uređaja omogućuje ti punjenje baterije drugih uređaja. A uz brzo bežično punjenje 2.0 još brže napuni bateriju na 100 %.