samsung galaxy s20 fe samsung galaxy s20 fe

Novi Samsung Galaxy S20 FE


Ovo je Fan Edition

Provjeri sve novosti koje ti donosi novi Samsung Galaxy S20 FE - uređaj koji je dizajniran prema potrebama korisnika.

Nijanse na koje bi i duga bila ljubomorna

Ovo je telefon stvoren po mjeri za sve tipove obožavatelja. Bez obzira jesi li ljubitelj fotografije ili igranja igara, Samsung je složio vrhunsku kombinaciju S20 inovacija. Ovo je telefon koji ti daje ono što želiš, da radiš više onoga što voliš.

Cjelodnevna inteligentna baterija

Živi svoj život ne brinući gdje možeš priključiti svoj telefon. Baterija od 4500 mAh daje tvom telefonu dovoljno snage da preživi dan, a dovoljno je inteligentan da sačuva energije za vrijeme kad ti je zaista potreban.

Sve oči uprte u Infinity-O zaslon

Unaprijedi svoju perspektivu. 6,5 FHD Infinity-O zaslon jedva ima jedva primjetne okvire koji okružuju ravne rubove i super mali otvor za kameru što znači još impresivniji zaslon.

LTE i Wi-Fi 6 omogućuju brzi streaming

Do 2,0 Gbps LTE omogućuje ti snažne brzine prijenosa podataka, dok Wi-Fi 6 povezuje sigurno i s malim kašnjenjem. Bez obzira jesi li povezan s LTE-om ili Wi-Fi-jem, možeš igrati u stvarnom vremenu s malim zakašnjenjem.

Profesionalna trostruka kamera

Tri kamere na stražnjoj strani omogućuju ti da s lakoćom snimiš onaj profesionalni #nofilter snimak. Uokviri scenu širokokutnom kamerom, a zatim širi iznimno širokokutnom kamerom ili povećaj pomoću 3x optičkog zuma na telefoto kameri.

Zaštita od prskanja, kišnih kapi i prašine

IP68 certifikat za otpornost na vodu i prašinu, ovaj telefon podnosi do 1,5 metara vode najviše 30 minuta. Stoga nemaš problema s igranjem i snimanjem čak i ako se tvoj telefon malo smoči.

Prijeđi sa selfija na autoportrete

Kada postoji prednja kamera od 32MP, selfiji i video zapisi podižu se na potpuno novu razinu. Budi zvijezda snimke i uživaj u više detalja na svojim fotografijama i videozapisima.

Telefon koji misli brže od najbržeg

Iskoristi prednost brzog prijenosa podataka i sadržaja u oblaku s najnovijom inovacijom S20 čipseta i 6 GB RAM-a. Sve navedeno, uz poboljšani NPU, podiže performanse na novu razinu, pa je prebacivanje s aplikacije na aplikaciju besprijekorno.Ako si mobitel naručio/la putem predbilježbi, nakon što ti mobitel stigne, registriraj se u Samsung Members aplikaciji do 25.10.2020. kako bi Samsung poslao poklone na tvoju adresu. YouTube Premium uslugu dobivaš na 4 mjeseca, sukladno promociji na linku.