samsung galaxy s21 samsung galaxy s21

Samsung Galaxy S21 serija

Kupi online

Za spektakularnu svakodnevicu

Upoznaj Galaxy S21 5G i S21+ 5G. Dizajniran da unese revoluciju u snimanje fotografija i videozapisa uz 8K rezoluciju koja nadilazi doživljaj gledanja filmova, tako da iz snimljenih videozapisa možeš dobiti spektakularne fotografije. Stvari su upravo postale spektakularne.

Zabilježi spektakularne fotografije u svakom 8K videozapisu

8K videozapis najviša je rezolucija na mobilnom telefonu dosad, što znači da će tvoje snimke izgledati i bolje od filma. A uz 8K videozapise s 24 sličice u sekundi, svaki vlog i uspomena postaju tvoj sljedeći korak do zvijezda.

Ljepota je u detaljima

Snimaj u rezoluciji od 64 megapiksela kako bi mogao uhvatiti i zabilježiti detalje s jasnoćom koja će od tvojih fotografija napraviti umjetnička djela.

Revolucionarna zaštita

Izrađen za one „O, ne!“ trenutke, Corning® Gorilla® Glass Victus™ donosi visoku razinu otpornosti na ogrebotine i oštećenja koja ga čini najčvršćim zaštitnim staklom na bilo kojemu mobilnom telefonu.

Upoznaj najbrži čip dosad u nekom Galaxy uređaju

Sa više brzine, više snage i više inteligencije, 5nm procesorje dovoljno brz da ide u korak sa akcijom, tako da možeš učiniti više uz veću brzinu.

Spektakularan. U svakom smislu

Predstavljamo Galaxy S21 Ultra 5G. Dizajniran s jedinstvenom kamerom izrezanoj po konturi kako bi stvorio revoluciju u svijetu fotografije i omogućio ti snimanje 8K videozapisa filmske kvalitete i spektakularnih fotografija, sve to u jednom potezu. A uz njegov dosad najbrži čip ugrađen u neki Galaxy uređaj, najčvršće zaštitno staklo, 5G brzine i bateriju s cjelodnevnim trajanjem, Ultra s lakoćom opravdava svoje ime.

Dizajniran da bude revolucionaran

Predstavljamo odvažan novi dizajn kamere koji je kategorija za sebe. Odlikuje se ultra veličinom i konturno izrezanom kamerom koja u svojemu modulu neprimjetno skriva objektive najsuvremenije izrade.

Najviša moguća rezolucija na mobilnom telefonu

Njegova 108-megapikselna kamera snima s toliko mnogo detalja, da povlačenjem prstima možete približiti prikaz kako biste otkrili još mnogo novih kadrova unutar onoga prvotnoga. Kamera ovakve kvalitete stvara mnoštvo podataka o boji koji pomažu u stvaranju sadržaja prepuna detalja i nijansi poput stvarnih, bez efekta ispranosti zbog utjecaja sunčeve svjetlosti.

Najčvršće staklo dosad

Dizajnirano kako bi se manje grebalo i za zaštitu sprijeda i straga, ovo je najtvrđe Gorilla Glass staklo na pametnom telefonu.

Snimi svoju noć iz snova

Bright Night senzor naš je najveći iskorak u području snimanja fotografija u uvjetima slabog osvjetljenja, koji snima svijetle i živopisne boje čak i po mrklom mraku. Snimaj jasne slike, brže i s mnogo manje šuma, dok istodobno upravljaš i duljinom ekspozicije.

Prvi Galaxy 5nm procesor

Prvi Galaxy 5nm procesor ima epsku snagu i brzinu. Ova izvanredna nadogradnja znači brže učenje i više inteligencije u svim aspektima Galaxy S21 Ultra 5G.