Upoznaj Samsung Galaxy Z FlipPotpuni zaokret u dizajnu telefona

Galaxy Z Flip preklapa se do iznenađujuće male veličine čime se postiže izvanredno dizajnirani telefon koji pristaje u svaki džep, torbu ili modni dodatak.

 

Zaviri u budućnost sa svakim preklopom

Sasvim novi faktor preklopnog oblika. Malen, izdržljiv i različit od svih telefona koji su se dosad našli u tvojoj ruci.

Pola zaslona, puna kontrola

Kada proizvoljno zaustaviš preklapanje, Flex način dijeli aplikacije na pola i smješta komande u donju polovicu, a gornju pretvara u područje za prikaz.

Cijeli zaslon stane u džep

Kod Infinity Flex zaslona Galaxy Z Flip uređaja radi se o prožimajućem Dynamic Amoled zaslonu koji donosi nevjerojatnu kvalitetu boja i smanjeno plavo svjetlo. Sa svojim smanjenim okvirima i bez udubljenja predstavlja 6,7 inča zapanjujućeg kinematografskog iskustva gledanja.

Novi pogled na snimanje fotografija

Galaxy Flip preklapa se i zadržava položaj pod različitim kutovima čime ti pruža mogućnost da pod niskim kutom snimiš fotografije koje se poigravaju percepcijom.

Obavijesti na vanjskom zaslonu

Upravljaj telefonom čak i kada je u cijelosti preklopljen. Primaj obavijesti na vanjski zaslon, dodirni ih te se pomoću značajke kontekstualnog kontinuiteta prebaci u aplikaciju nakon što otvoriš telefon.

Otkup starog uređaja

Uz kupnju Galaxy Z Flipa moguć je otkup starog mobilnog telefona. Finalna procjena vrijednosti starog telefona radi se u Samsung ovlaštenom servisnom centru Tech Doctor d.o.o., Heinzelova 96, 10000 Zagreb, a okvirne iznose po modelima možeš vidjeti na linku. S obzirom na stanje telefona nakon detaljnog pregleda od strane sevisera, moguće je da će konačna procjena biti manja ili viša.
U slučaju da se odlučiš prodati svoj stari telefon – ostavljaš ga na lokaciji ovlaštenog Samsung servisa Tech Doctor d.o.o., Heinzelova 96, 10000 Zagreb , a iznos će unutar kratkog razdoblja nakon obavljanja kupoprodajne procedure biti uplaćen na tvoj bankovni račun.
Dodatne informacije oko kupovine Galaxy Z Flip telefona može pronaći na linku.

Zaslon 6,7-inčni Infinity Flex zaslon
Kamera rezolucija od 12 megapiksela
Procesor  7 nm i 8 GB RAM memorije
Memorija 256 GB
Baterija kapaciteta 3300 mAh
OS Android v10.0