ostanite povezani ostanite povezani


#OstaniDoma i opusti se uz vrhunski TV sadržaj


Nakon što smo A1 TV korisnicima od ožujka omogućili sve dječje kanale u Osnovnom paketu, kako bi pridržavanje mjera učinili još lakšim i ugodnijim, u travnju poklanjamo i vrhunski filmski kanal CineStar TV Premiere 1.

cinestar tv cinestar tv

 

Svi korisnici A1 TV usluge mogu uživati u nekim od najboljih filmskih naslova na Kanalu mjeseca - CineStar TV Premiere 1. Na upravljaču utipkaj 20 i uživaj u premijerama filmova iz svjetske kino distribucije.
Također, svi korisnici koji imaju Prošireni paket u travnju dobivaju 2 iznimno popularna zabavna kanala - MTV Hits International i MTV Dance International koji su inače dio Glazbenog paketa.
 

CineStar TV Premiere 1  je u potpunosti lokaliziran na hrvatski i godišnje prikazuje nebrojeno mnogo premijernih filmova iz svjetske kino distribucije. Osim blockbustera, na CineStar TV Premiere 1 emitiraju se nezaboravna kultna ostvarenja, filmovi s vrhunskim glumačkim zvijezdama, kao i oni festivalski nagrađivani, ekskluzivne reportaže sa snimanja iz hollywoodskih studija, odlične serije i odabrani dokumentarci. Od novih naslova očekuju nas: komedija „Zavedi me ako možeš“ s Charlize Theron i Sethom Rogenom u glavnim ulogama, akcija Luca Bessona „Anna“ sa Sashaom Luss i Helen Mirren te triler „Crvena Joan“ s Judi Dench. Najveći filmski hitovi dostupni su ti u Osnovnom A1 TV paketu. 
 

dječji tv kanali dječji tv kanali

 

Za ugodniji boravak kod kuće od ponedjeljka, 16.3., svim A1 korisnicima darujemo dječje TV kanale. Riječ je o ukupno 14 dječjih kanala s raznovrsnim zabavnim i obrazovnim sadržajem, namijenjenih svim uzrastima, a dostupni su u Osnovnom TV paketu. Većina kanala je potpuno lokalizirana na hrvatski, a dodatno su dostupni kanali i na francuskom, njemačkom i engleskom jeziku. 
 

Što se tiče zabave za najmlađe tu su popularni: Baby TV, Nick Jr. (eng.) Pickaboo, Duck TV, JimJam, TIJI, KiKa i Vavoom. Također, korisnicima su već dostupni u Osnovnom paketu: Nickelodeon, RTL Kockica,  Mini TV, CartoonNetwork, Boomerang i Nick Jr. (hrv.). 
Osim zabavnog sadržaja djeca će moći pratiti i  Da Vinci Learning, jedan od najboljih svjetskih edukativnih TV kanala. Svojim interesantnim emisijama Da Vinci nadahnjuje gledatelja koji istovremeno uče i zabavljaju se.Što sve mogu od doma?


Pripremili smo ti pregled svega što možeš digitalnim putem odraditi od kuće. 

 

Kako platiti račun putem Moj A1 aplikacije?

Unutar Moj A1 aplikacije možeš platiti račune, aktivirati dodatne opcije i kupiti bon, a za sve smo ti pripremili upute koje možeš pronaći na ovom linku.

Kako platiti račun pozivom?

Osim plaćanja računa putem Moj A1 aplikacije, preporučujemo da račune platiš putem usluge „Nazovi i plati“. Sve što trebaš jest nazvati našu Službu za korisnike na 0800 091 091 i platiti svoj račun kreditnom ili debitnom karticom. Usluga je besplatna, a svi su podaci u potpunosti sigurni.
Osim ovim načinima, svoj račun možeš platiti i općom uplatnicom, koristeći mobilno ili internetsko bankarstva bilo koje banke ili izravnim terećenjem.
računi računi

Kako aktivirati E-račun?

Ovih dana osiguraj dostavu i pregledavanje računa iz sigurnosti svog doma!
E-račun je isti kao račun koji primaš poštom samo što on dolazi e-mailom, a nalazi se i unutar Moj A1 aplikacije.

Aktivacija E-računa je veoma laka, a upute možeš pronaći na linku.
eračun eračun

Kako naručiti mobitel i tarifu putem weba?

Na našem webu možeš naručiti svoju tarifu i novi mobitel u nekoliko klikova. Proces je jednostavan, možeš ga odraditi od kuće, a sve korake i upute smo pripremili na ovom linku.

Kako produljiti ugovor putem mobitela?

Istječe ti ugovor? Produlji ga u samo nekoliko minuta putem svog mobitela i #ostanidoma.

Digitalni tehničar

Ako imaš poteškoća na svojoj fiksnoj usluzi, uz pomoć Digitalnog tehničara možeš brzo i jednostavno detektirati i riješiti poteškoću bez poziva Službi za korisnike. 

Digitalnog tehničara možeš pronaći unutar Moj A1 aplikacije i na Moj A1 portalu.

Kako kupiti bon putem webshopa?

Putem webshopa također možeš kupiti bon uz 10% više kuna na poklon, a pripremili smo ti i video s uputama. Bon možeš kupiti na ovom linku.

Želiš aktivirati novu fiksnu uslugu?

Za aktiviranje fiskne usluge također ne trebaš napuštati svoj dom. Na našem webu odabereš željenu uslugu, ostaviš nam svoje podatke i naši će agenti s tobom dogovoriti sve detalje.

Upute kako to odraditi potraži na ovom linku.
fiksne usluge fiksne usluge

Što sve mogu putem SMS-a?

Stanje računa, dijeljenje MB i trenutna potrošnja samo su neke od akcija koje možeš odraditi i putem SMS-a.

Korisnici na bonove
Klikni ovdje i provjeri što sve možeš provjeriti i aktivirati putem SMS-a.

Korisnici na pretplatu
Klikni ovdje i provjeri što sve ti možeš aktivirati putem SMS-a.
sms sms

Fiksna i mobilna mreža A1 Hrvatske spremno su dočekale početak nastave na daljinu. Tehnički eksperti aktivno nadgledaju mrežne kapacitete i spremni su reagirati u slučaju izvanrednog prometa ili bilo kakvih drugih poteškoća. Pristup digitalnom nastavnom sadržaju i inače je besplatan, bio je prije i bit će nakon što završi situacija s koronavirusom u Hrvatskoj, za sve učenike i nastavnike na A1 mobilnoj mreži koji pristupaju sadržaju s pomoću CARNet APN-a odnosno koji imaju CARNET-ov elektronički identitet.