Za mame svijet izgleda drugačije. Noć postaje dan, a dan - vrijeme za san. Vrijeme za sebe je - malo sutra, a vrijeme za smijeh - uvijek!
Obične stvari su nemoguće, a čuda svakodnevna. 

Da bi i drugi vidjeli taj svijet, novim mamama darujemo do 500 kn popusta na mobitel.
Poveži se s onima koje voliš na najboljoj mreži. Za mame svijet izgleda drugačije. Noć postaje dan, a dan - vrijeme za san. Vrijeme za sebe je - malo sutra, a vrijeme za smijeh - uvijek! Obične stvari su nemoguće, a čuda svakodnevna. 

Da bi i drugi vidjeli taj svijet, novim mamama darujemo neograničeni internet i do 500 kn popusta na mobitel.
Poveži se s onima koje voliš na najboljoj mreži. 

 

Za koga vrijedi promocija?

Promocija vrijedi za mame koje su rodile, posvojile ili udomile u 2020. i 2021. godini, a produljuju ili potpisuju novi ugovor na 24 mj.
Želimo da ti prvi dani uz dijete prođu što jednostavnije, bez dodatne brige o internet prometu na mobitelu.
mame mame
 

Što dobivam u promociji?

Mamama darujemo do 500 kn popusta na uređaj po želji uz koji ćeš zabilježiti nezaboravne prve trenutke s djetetom, a ponudu možeš pogledati ovdje.
Popust na uređaj možeš iskoristiti uz tarifu Bezbrižna i Savršena.
mame mame
 

Kako aktivirati promociju?

Promocija se može aktivirati samo putem ove web stranice ili A1 Virtualnog shopa. Potrebno je ispuniti web formu, ostaviti svoje podatke te će te naši agenti povratno nazvati i s tobom proći sve detalje.

Nakon razgovora s agentom, bit će potrebno priložiti rodni list ili dokument o posvojenju.

  Ispuni svoje podatke
mame mame


Preporuke i vodiči za sve nove mame.
Pročitaj što smo izdvojili iz medija.
 

telegram_tata

Influenceri su novi dječji idoli! Psihologica otkriva na što roditelji moraju paziti!

"Zbog čega djeca više vjeruju influencerima, koji su za njih glavni izvor informiranja, ali i 'medij' koji nerijetko šalje pogrešne slike o životnim vrijednostima, uspjehu koji dolazi preko noć i životima u kojima je sve prekrasno i bez problema."


Više na roditelji.hr
telegram_posvajanje

Je li vaše dijete žrtva nasilja? I kako potaknuti djecu i mlade da o tome ne šute?

"Moderno doba donosi nove metode, pa je danas, pod krinkom ekrana, puno lakše postati i zlostavljač i žrtva. Psihologica Mia Roje otkriva najvažnije savjete za roditelje."

Više na roditelji.hr
roditelji_sretno_dijete

Bili smo u najmodernijoj školi u Hrvatskoj, gdje učenici vise sa stropa i pišu prstima po ploči

"Učenici OŠ Stjepana Radića u Brestovcu Orehovičkom nisu imali nikakvih problema s online nastavom tijekom "lock downa", jer su oni već odavno - ispred svojeg vremena kad su u pitanju moderne tehnologije."Više na roditelji.hr

 

 Imaš dodatnih pitanja?
Možda se odgovor krije baš ovdje.
 

U kojem periodu mogu iskoristiti promociju?

Promociju je moguće ostvariti u periodu do 30.6.2021.
 

Mogu li iskoristiti ovu promociju u A1 shopu, pozivom u A1 Službu za korisnike ili telefonski putem daljinske prodaje?

Ovu pogodnost je moguće isključivo iskoristiti putem A1 virtualnog shopa ili iskazivanjem interesa o ponudi na ovoj web stranici.
 

Mogu li iskoristiti pogodnost ako aktiviram više od jedne mobilne linije obuhvaćene ovom promocijom?

Pogodnosti iz promotivne ponude je moguće ostvariti samo na jednoj pretplatničkoj liniji te je moguće kupiti samo jedan uređaj uz primjenu popusta. 
 

Kako mogu dokazati da sam baš u tom periodu postala mama?

U svrhu dokaza o ispunjavanju uvjeta za korištenje promotivne ponude, potrebno je priložiti presliku dokumenta iz kojeg je vidljivo da je dijete rođeno, posvojeno ili udomljeno u razdoblju od 1.1.2020. do 30.6.2021., prodajni agent će ti u telefonskom razgovoru dati uputu kako da to učiniš.

Dokument poput Rodnog lista nam je potreban isključivo na uvid i kao sredstvo dokazivanja da si u promotivnom periodu postala mama i kako bi mogla ostvariti pravo na promociju.
 

Prije mjesec dana sam postala mama, a uslugu kod A1 koristim već godinu dana, mogu li ostvariti pravo na ovu promociju?

Pogodnost je moguće iskoristiti sklapanjem pretplatničkog ugovora na tarifi Bezbrižna ili Savršena uz obvezno trajanje ugovora od 24 mjeseca. Navedeno se odnosi na korisnice promotivne ponude koje sklapaju novi ili produljuju postojeći pretplatnički ugovor, kao i na korisnice tarifa A1 na bonove koje tijekom promotivnog razdoblja sklapaju pretplatnički ugovor na jednom od govornih pretplatničkih tarifnih modela Bezbrižna i Savršena.