Za mame svijet izgleda drugačije. Noć postaje dan, a dan - vrijeme za san. Vrijeme za sebe je - malo sutra, a vrijeme za smijeh - uvijek!
Obične stvari su nemoguće, a čuda svakodnevna. 

Da bi i drugi vidjeli taj svijet, novim mamama darujemo neograničeni internet i do 500 kn popusta na mobitel.
Poveži se s onima koje voliš na najboljoj mreži. Za mame svijet izgleda drugačije. Noć postaje dan, a dan - vrijeme za san. Vrijeme za sebe je - malo sutra, a vrijeme za smijeh - uvijek! Obične stvari su nemoguće, a čuda svakodnevna. 

Da bi i drugi vidjeli taj svijet, novim mamama darujemo neograničeni internet i do 500 kn popusta na mobitel.
Poveži se s onima koje voliš na najboljoj mreži. 

 

Za koga vrijedi promocija?

Promocija vrijedi za mame koje su rodile, posvojile ili udomile u 2020. godini, a produljuju ili potpisuju novi ugovor na 24 mj.
Želimo da ti prvi dani uz dijete prođu što jednostavnije, bez dodatne brige o internet prometu na mobitelu.
mame mame
 

Što dobivam u promociji?

Mamama darujemo Neograničeni Net opciju besplatno uz tarifu Mobilna M te do 500 kn popusta na uređaj po želji, a mi ti preporučujemo Huawei Nova 5T uz koji ćeš zabilježiti nezaboravne prve trenutke s djetetom.
Popust na uređaj možeš iskoristiti i uz tarifu Mobilna L.
mame mame
 

Kako aktivirati promociju?

Promocija se može aktivirati samo putem ove web stranice ili A1 Virtualnog shopa. Potrebno je ispuniti web formu, ostaviti svoje podatke te će te naši agenti povratno nazvati i s tobom proći sve detalje.

Nakon razgovora s agentom, bit će potrebno priložiti rodni list ili dokument o posvojenju.

  Ispuni svoje podatke
mame mame
huawei nova 5t huawei nova 5t

Naša preporuka - Huawei Nova 5T!

95 kn/mj. 75 kn/mj.

Neograničeni Net
40 kn/mj. 0 kn/mj.

Mobilna M
179 kn/mj.

  Odaberi ovu kombinaciju

Želiš prebaciti broj u A1? Imamo posebnu ponudu za tebe

Ako želiš prebaciti svoj broj iz druge mreže, za tebe cijena tarife Mobilna M iznosi 159 kn/mj., a surfanje ti je neograničeno uz opciju Neograničeni Net.

 

 


24sata beba

Ovo je 7 stvari koje trebaju svakoj mami kad se beba rodi

"Iščekivanje prinove može biti stresno. Zato smo okupili sedam osnovnih stvari uz koje će svaka mama biti spremna za slatke izazove koje joj nosi majčinstvo. Važno je i da svaka mama zna da nije sama."

Pročitaj na miss7mama
roditelji beba

10 gadgeta koji olakšavaju život mamama

"Ženama gadgeti svakodnevno olakšavaju život, pa tako i jednoj specifičnoj skupini – majkama. Mi smo napravili popis 10 praktičnih gadgeta za mame – slobodno ga iskoristite kao inspiraciju za dar, mame se neće buniti!"


Pročitaj na roditelji.hr


Imaš dodatnih pitanja?
Možda se odgovor krije baš ovdje.
 

U kojem periodu mogu iskoristiti promociju?

Promociju je moguće ostvariti u periodu od 25.5.2020. do 31.12.2020.
 

Mogu li iskoristiti ovu promociju u A1 shopu, pozivom u A1 Službu za korisnike ili telefonski putem daljinske prodaje?

Ovu pogodnost je moguće isključivo iskoristiti putem A1 virtualnog shopa ili iskazivanjem interesa o ponudi na ovoj web stranici.
 

Mogu li iskoristiti pogodnost ako aktiviram više od jedne mobilne linije obuhvaćene ovom promocijom?

Pogodnosti iz promotivne ponude je moguće ostvariti samo na jednoj pretplatničkoj liniji te je moguće kupiti samo jedan uređaj uz primjenu popusta. 
 

Kako mogu dokazati da sam baš u tom periodu postala mama?

U svrhu dokaza o ispunjavanju uvjeta za korištenje promotivne ponude, potrebno je priložiti presliku dokumenta iz kojeg je vidljivo da je dijete rođeno, posvojeno ili udomljeno u razdoblju od 1.1.2020. do 31.12.2020., prodajni agent će ti u telefonskom razgovoru dati uputu kako da to učiniš.

Dokument poput Rodnog lista nam je potreban isključivo na uvid i kao sredstvo dokazivanja da si u promotivnom periodu postala mama i kako bi mogla ostvariti pravo na promociju.

Prije mjesec dana sam postala mama, a uslugu kod A1 koristim već godinu dana, mogu li ostvariti pravo na ovu promociju?

Pogodnost je moguće iskoristiti sklapanjem pretplatničkog ugovora na tarifi Mobilna M ili Mobilna L uz obvezno trajanje ugovora od 24 mjeseca. Navedeno se odnosi na korisnice promotivne ponude koje sklapaju novi ili produljuju postojeći pretplatnički ugovor, kao i na korisnice tarifa A1 na bonove koje tijekom promotivnog razdoblja sklapaju pretplatnički ugovor na jednom od govornih pretplatničkih tarifnih modela Mobilna M/L.
 

Što dobivam ako aktiviram Mobilnu L s ovom promocijom?

Popust na uređaj do 500kn i 100% popusta na Opciju Neograničen Net, popust koji je i inače uključen uz Opciju Neograničen Net uz Mobilnu L tarifu.
 

Postala sam nova mama, ali mi ne treba mi novi uređaj. Mogu li odabrati vašu Mobilna M tarifu i uz uvjete promocije iskoristiti popust na Neograničen Net?

Ovu promociju je moguće iskoristiti i ako se ne odlučiš za kupovinu novog mobilnog uređaja.
 

Iskoristila sam A1 promociju za nove mame, no promijenila bih tarifu, je li to moguće?

Promjena tarife na drugu Mobilna S+/M/L tarifu tijekom ugovornog razdoblja moguća je samo sukladno redovnim pravilima za promjenu tarife definiranim "Uvjetima korištenja - promjena tarifnog modela za privatne pretplatnike na govornim tarifama".