Sve što želim je sve.
I zato biram A1.

Korisničke potrebe stalno se mijenjaju i zahtijevaju praktična rješenja koja olakšavaju i obogaćuju život. Zato od sada u A1 možeš pronaći još više usluga na jednom mjestu i aktivirati ih u samo nekoliko klikova.

mobilne tarife
Sve što želim je

Neograničen internet na svom mobitelu

Surfaj neograničeno na svom mobitelu uz nove tarife na pretplatu koje ti osiguravaju bezbrižnost. Uz to, besplatno isprobaj naše dodatne usluge iz svijeta osiguranja, internet sigurnosti i zabave.

Provjeri mobilnu ponudu
internet
Sve što želim je

Brz i stabilan internet u svakom kutku doma

Surfaj uz brzine do 2 Gbit/s i iskusi najbolju WiFi pokrivenost u svakom kutku svog doma. Vrhunski modem i mesh uređaj omogućuju bezbrižno korištenje interneta svim ukućanima.

Saznaj više
TV usluga
Sve što želim je

Omiljeni TV sadržaj na svim ekranima i u svim sobama

Gledaj omiljeni TV sadržaj na smart TV-u, mobitelu, računalu ili tabletu - u bilo kojoj sobi i bez dodatnih instalacija. A1 TV od sada je dostupan korisnicima naših fiksnih i mobilnih usluga.

Kreni gledati
prepaid
Sve što želim je

Unaprijed platiti tarifu na bonove i uštedjeti

Od sada možeš unaprijed platiti tarifu za 3 ili 6 mjeseci i tako ostvariti još veće uštede. Switchaj minute i SMS-ove za megabajte, a višak prenesi u sljedeći mjesec.

Pogledaj više
Dodatne usluge
Sve što želim je

Pojednostavniti život u nekoliko klikova

Svoju smo ponudu obogatili raznim rješenjima izvan telekomunikacijskog svijeta i okupili ih na jedno mjesto. Isprobaj naše dodatne usluge iz svijeta osiguranja, internet sigurnosti, gaminga i zabave koje ti olakšavaju i obogaćuju život.

Istraži dodatne usluge
Mozaik
Sve što želim je

Sve na jednom mjestu uz super uštedu

Poveži mobilne i fiksne usluge svih ukućana u još bolji MOZAIK i ostvari mjesečne uštede. Osim toga, možeš besplatno isprobati naše dodatne usluge iz svijeta osiguranja, internet sigurnosti, gaminga i zabave.

Saznaj koliko štediš
Moj A1
Sve što želim je

Apsolutno sve na svom dlanu

Preuzmi Moj A1 aplikaciju s kojom brzo i jednostavno upravljaš uslugama i troškovima na jednom mjestu. Uz to, u samo nekoliko klikova aktiviraj naše dodatne usluge koje ti olakšavaju i obogaćuju svakodnevicu.

Upoznaj Moj A1 app