Olakšaj si, produlji online

i zgrabi Zvijezdu mjeseca!

Produlji prije isteka roka

Znaš li da možeš produljiti ugovor prije no što on stvarno istekne? Počasti se novim mobitelom 3 mjeseca ranije!

Zaboravi na čekanje u redu

Produlji svoj ugovor u nekoliko klikova i izbjegni dosadno čekanje u redu. Svaki mjesec te očekuje nova zvijezda i još puno uređaja koje smo ti pripremili. Naći ćeš nešto za sebe.

Prijavi se

Ukoliko dosurfaš putem svog mobitela i nisi spojen na wi-fi mrežu, automatski ćemo te ulogirati i na koraku Tvoji podaci vidjeti ćeš sve svoje popuste.
a31

samo na webu

-30%

Zvijezda mjeseca

Samsung Galaxy A32

Odabrana boja: Crna
Savršena Bezbrižna

9 + 60 kn/mj. 9 + 40 kn/mj.

Kupi online

Napredna četverostruka kamera

Detaljno zabilježi trenutke za pamćenje pomoću glavne kamere od 48 MP. Proširi kut promatranja osobito širokokutnom kamerom. Prilagodi fokus uz kameru za percepciju dubine polja ili se približi detaljima uz makrokameru.

Najbolji pogled na tvoj sadržaj

Proširi svoj pogled na beskrajan-V zaslon dijagonale 6,5 inča na uređaju Galaxy A32 5G i pogledaj što si propustio. Zahvaljujući tehnologiji HD+, tvoj će svakodnevni sadržaj izgledati oštro, bistro i izvanredno.

Snaga uz koju nastavljaš dalje

Zadrži prednost u danu uz bateriju koja te neće sputavati. Baterija od 5000 mAh omogućuje ti da satima nastaviš s radom. A uz do 15 W prilagodljivoga brzog punjenja Galaxy A32 5G brzo će se vratiti u punu snagu.

Spreman za 5G

Na mobilnoj podatkovnoj mreži sljedeće generacije snaga velikih 5G brzina promijenit će način na koji doživljavaš i dijeliš sadržaj – od osobito uglađena igranja i prijenosa do izvanredno brzog dijeljenja i preuzimanja. Uz Galaxy A32 5G ubrzaj svoj doživljaj upotrebe mobilnog telefona.

Game Booster ti daje prednost

Maksimalno iskoristi performanse pomoću funkcije Game Booster. Uz namjensko sučelje i pristupačan izbornik, smanji ometanja i poboljšaj igru. Funkcija izoštravanja sličica (Frame Booster) omogućuje grafiku s pokretima koji su glatki kao u stvarnosti. Igraj na najvišoj razini s pomoću funkcije Game Booster, koja pamti tvoje načine upotrebe i u skladu s tim optimizira bateriju, temperaturu i memoriju.