Svi se doma gibaju kad DJ-i strimaju!


Studio live session

Ostani doma, ali partijaj kao u klubu! Dnevnik.hr i A1 donose ti Studio Live Sessions velikih imena klupske i underground scene, svakog petka i subote od 21 do 23 sata putem streama na Youtube kanalu A1. Iako smo razdvojeni, i dalje nas spaja dobra mjuza!

SUBOTA 
21-23h
CLUBBING NIGHTS  

Ilija Rudman
25.4.

Petar Dundov
2.5.

Nik Orosi
9.5.

Felver
16.5.

PETAK
21-23h
MASH-UP PARTY TIME 

DJ Indy 
24.4.

DJ Rea
1.5.

DJ Aldo Morro
8.5.

DJ Em Bee
15.5.

 

 Upoznaj naše DJ-e

SUBOTA

SUBOTA

rudman

Ilija Rudman

Već je cijelo desetljeće prisutan na hrvatskoj underground sceni i jedan je od najboljih hrvatskih producenata, a priznanja štižu i izvan granica Hrvatske. Gostovao je u legendarnom londonskom Fabricu uz Craiga Richardsa, Cristi Cons, Raresh, a kao producentu ime mu je vezano uz svjetski poznata imena poput Random Factor, Greg Wilson, Faze Action, Chaz Jankel i mnoge druge, a od 2002. godine uspješno vodi i vlastiti label Red Music Records.
Nastupa: 25.4.

dundov

Petar Dundov

Kao DJ i live performer nastupa u klubovima i festivalima diljem svijeta (Berghain, Tresor, DC 10, Womb, Fuse, Melt, Time Warp, Awakenings, Labyrinth, Dimensions, Unsound, I Love Techno, Exit, Rainbow Serpent Festival, itd.). iza sebe ima veliki broj 12” singlova, te pet samostalnih albuma, na kojima je prema brojnim kritičarima techno glazbu uzdignuo na viši stupanj pa je tako njegov harmonični techno uspoređivan s radovima skladatelja poput Phillipa Glassa ili Jean Michela Jarra.
Nastupa: 2.5.

orosi

Nik Orosi

Najpoznatiji hrvatski barista veliki zaljubljenik u vinile i glazbu općenito. Nik Orosi nakon tri godine rada izdaje odličan album “Underline” na kojem nema hitova za mase, samo dobre glazbe stvorene za slušanje uz one najveće užitke u životu.
Nastupa: 9.5.

felver

DJ Felver

je na sceni dulje od 25 godina i to ne samo kao muzičar i DJ, već i kao organizator, promotor i pokretač nebrojenih glazbenih događanja s odjekom izvan granica Hrvatske. Nadaleko je cijenjen zbog svog glazbenog znalaštva i neizrecive senzibilnosti gospodina, kvalitetama kojima je definirao zagrebačku klupsku i house scenu kao nijedan drugi DJ prije njega.
Nastupa: 16.5.

PETAK

PETAK

indy

DJ Indy

DJ Indy se kroz posljednjih 15 godina prometnuo u jedno od vodećih imena na urbanoj klupskoj sceni, kako u Zagrebu, tako i šire. Indy je danas redoviti gost najpopularnijih zagrebačkih klubova, dok ljeta provodi na vodećem hip hop festivalu u regiji, Fresh Islandu na plaži Zrće, te kao gost DJ u Centralu, Revelinu i brojnim drugim klubovima na Jadranu. Inozemna karijera krenula je prije više godina s povremenim gostovanjima u Sloveniji I Mađarskoj, a danas je redoviti mjesečni gost u atraktivnim švicarskim I njemačkim klubovima. Uz to, član je I poznatog internacionalnog DJ kolektiva Picasso Punk.
Nastupa: 24.4.

rea

DJ Rea

DJ Rea počela je počela puštati glazbu kad joj je dosadilo tražiti od drugih DJ-a da sviraju glazbu koju je željela čuti u klubovima. U posljednjih 15 godina održala je više od 1500 svirki u cijeloj regiji, kao i u Velikoj Britaniji, Norveškoj, Njemačkoj, Portugalu, Austriji i Slovačkoj. Nastupila je na najvećim glazbenim festivalima i događajima u regiji od Exit festivala, Outlooka, Hideouta, InMusic festivala, Terranea, Soundwavea, Sarajevo Film Festivala itd., do velikih događanja, turneja i predstava za razne kompanije poput Samsunga, Wella, Heinekena, Reeboka, Pume, Conversea, Adidasa, Maybellinea, Grey Goosea, Jamesona, Jagermeistera, Jack Daniel's, Chivasa, McDonald's itd.
Nastupa: 1.5.

aldo morro

DJ Aldo Morro

U preko 10 aktivnih godina na klupskoj sceni, Aldo Morro profilirao se u jedno od utjecajnijih imena u industriji. Ovaj multimedijalni artist sudjelovao je u mnogim popularnim klubovima, festivalima i eventima u regiji, a jedinstven nastup i crossover žanrova razlog su zbog kojeg odrađuje preko 150 nastupa godišnje. U svojoj karijeri sudjelovao je na događajima kao što su Hideout Festival, Sonus Festival, The Garden Festival, Ultra Music Europe, Big Beach Boutique, In-music Festival, a pozornicu je dijelio sa imenima kao što su Calvin Harris, Faithless, Skrillex, Solomun, Dimitri from Paris i mnogi drugi.
Nastupa: 8.5.

em bee

DJ Em Bee

Marko Bezjak je dugogodišnji glazbeni urednik na Radio Samoboru i voditelj emisije "Base show". Resident je RNB Confusion-a, najpoznatijeg zagrebačkog klubskog programa. 15 godina karijere omogućilo mu je bezbroj angažmana na raznim događanjima, a zbog posebnog stila s kojim spaja različite vrste glazbe, jedan je od najtraženijih DJ-eva u cijeloj Hrvatskoj. 2013. dodjeljena mu je čast biti warm up DJ za poznatog repera Snoop Dogga, u sklopu Fresh Island festivala.
Nastupa: 15.5.


Nove slušalice ili zvučnik?
Škicni ponudu.

Cellular Line Naglavne slušalice Jackwasp crne

Detalji

Cellular Line CL stereo slušalice crne

Detalji

Cellular Line CL BLUETOOTH ZVUCNIK FIZZY

Detalji

Cellular Line CL BLUETOOTH ZVUCNIK MUSCLE

Detalji