Povezani u raznolikosti

Rodna ravnopravnost

Promicanjem raznolikosti i rodne ravnopravnosti unutar kompanije potičemo kreativnost i produktivnost, stvaramo tolerantno i poticajno okruženje za rad i privlačimo nove talente. Zahvajući tome danas je u našoj kompaniji zaposleno 39 posto žena i 61 posto muškaraca, a jednako su zastupljeni i na menadžerskim pozicijama.

Edukacija

Rodnu ravnopravnost nastojimo osigurati nudeći svima jednake prilike za učenje i napredovanje te niz pogodnosti koje omogućuju postizanje bolje ravnoteže privatnih i poslovnih obveza.

Pogodnosti za roditelje

Prvi korporativni vrtić za djecu naših zaposlenika otvorili smo još 2005., a fleksibilni oblici rada koji omogućuju bolje upravljanje vremenom kod nas su već dulje vrijeme uobičajena praksa. Redovito uvodimo i nove modele kako bismo se prilagodili potrebama različitih skupina zaposlenika i unaprijedili njihovo zadovoljstvo.

Jedan od tih programa je Flexi baby, kojim omogućujemo roditeljima da po povratku na posao s rodiljnog, roditeljskog, udomiteljskog ili posvojiteljskog dopusta rade skraćeno radno vrijeme uz punu plaću.

Osim toga, tu su i program Kids Day i inicijativa Leteće dadilje. Kroz Leteće dadilje olakšavamo brigu za djecu tijekom školskih praznika, surađujemo sa sportskim klubovima i nudimo aktivnosti poput škole skijanja. Organiziramo i božićne predstave uz podjelu darova, a roditelji dobivaju i poklon bon za svako dijete. Rođenje svakog djeteta u kompaniji podržavamo i novčanim darom od 10.000 kuna i prigodnim poklonom.

Povezane vijesti

Vidi sve vijesti

Povezani u različitosti

Za zimske praznike umjesto baka-servisa – Leteće dadilje

Kuda s djecom tijekom zimskih praznika kada roditelj moraju raditi, a djeca ne idu u školu, uvijek je bio izazov...

Povezani u različitosti

Ne možemo i ne trebamo sve same! 7 ključnih savjeta za zaposlene majke

Veselila se povratku u "svijet odraslih" nakon rodiljnog dopusta, no Maja Biočić morala je usvojiti nova pravila funkcioniranja...

Povezani u različitosti

Šestosatno radno vrijeme mom je sinu olakšalo prilagodbu na vrtić!

Povratak na posao nakon rodiljnog ili roditeljskog dopusta mnogim majkama i očevima donosi stres...

Kontakt

Korporativne komunikacije A1 Hrvatska

Obrati nam se