Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Dodatni programi za sve korisnike A1 Tv-a

04.09.2019

Briga o kvaliteti usluga i sadržaja glavna je misao vodilja u razvoju A1 Hrvatske, a širenje liste kanala rezultat je neprestanog ulaganja u nova rješenja i ponudu. Korisnici dobivaju nadogradnju bogate ponude šarolikog sadržaja, koji je u velikoj mjeri dostupan i u HD rezoluciji. 
 

NAT GEO WILD specijalizirani je televizijski kanal koji je od 2006. godine dio svjetskog medijskog portfelja National Geographic Partners LLC-a posvećen divljem životinjskom svijetu.

FOX CRIME iznimno je popularan u Hrvatskoj te spada među najomiljenije payTV kanale. Dobro je poznat svim ljubiteljima akcije i intrigantnih istraga.

FOX MOVIES kanal emitira najbolje filmove koji će zadovoljiti čak i zahtjevnu publiku. Svake godine donosi više od 300 premijera pokrivajući široki spektar filmskih žanrova: od najboljih komedija, snažnih drama, akcijskih filmova punih adrenalina do horor filmova.

VH1 CLASSIC je glazbeni kanal uz koji se gledatelji mogu svakodnevno zabaviti presjekom najpopularnijih glazbenih hitova druge polovice 20. stoljeća, prisjećajući se nekih drugih vremena pop glazbe.
 

Aktivacija dodatnih TV kanala u navedenim paketima nije potrebna jer su automatski dodani te postaju dio redovne ponude paketa. Nastavak je to kontinuiranog ulaganja u sadržaj i podizanje kvalitete usluga. 
 

Više o samoj ponudi možete saznati na poveznici:
https://www.a1.hr/privatni/promocije/hvala-na-20-godina

 


Kontakt:
Korporativne komunikacije A1 Hrvatska
E: komunikacije@a1.hr
T: 01 4691 081


Natrag