Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Odlučujuća utakmica Dinama i Rosenborga za Ligu prvaka ekskluzivno na PlanetSportu

20.08.2019

Liga prvaka na PlanetSportu 

I ove godine PlanetSport utorkom i srijedom donosi izravne prijenose UEFA Lige prvaka, najgledanijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu. 120 utakmica uživo bit će dostupno u HD kvaliteti putem A1 optičke mreže koja je dostupna u više od 530 tisuća kućanstva u 50 hrvatskih gradova.  A1 Hrvatska nositelj je prava i za 200 sati dodatnog sadržaja Lige prvaka poput sažetaka i magazina. 
Uz Ligu prvaka na PlanetSportu možete gledati vaterpolsku reprezentaciju, 1. vaterpolsku ligu i Kup, hrvatsku rukometnu Premijer ligu i Kup, poljsku nogometnu ligu, 1. španjolsku rukometnu ligu, 1. španjolsku futsal ligu, te uživati u američkom sportu poput MLB- a (Major League Baseball) te američke sveučilišne košarke kao i sveučilišnog američkog nogometa. Specijalno za PlanetSport i ove sezone tri nova, originalna TV formata radit će Robert Knjaz.Studio PlanetSporta

Studio PlanetSporta najsuvremeniji je virtualni studio u regiji koji je prvi na tržištu uveo AR tehnologiju (tehnologija proširene stvarnosti) kako bi gledateljima omogućili najbolji mogući doživljaj praćenja vrhunskih nogometnih predstava. Uz to, kombinira se realistična 3D tehnologija i najnaprednija virtualna TV grafika kako bi se prikazala najbolja moguća analitička rješenja u TV emisijama. 


Kontakt za medije: 
Igor Duić 
M: 091 4959 111 
T:  01 4691 181 
E:  komunikacije@A1.hr
 


Natrag