Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Vipnet korisnicima omogućio nadoplatu iKonto računa SMS-om u Germania Sport kladionicama

19.09.2018

Zagreb, 19. rujna 2018. - Ljubitelji sportskog klađenja i vlasnici iKonto računa u Germania Sport kladionicama dobivaju jednostavniji način nadoplate svog računa putem SMS poruke. Ova novost omogućit će strastvenim igračima da bezbrižno prognoziraju rezultate nadolazećih velikih natjecanja poput utakmica Lige prvaka koje će tijekom naredne tri sezone biti dostupne na Vip i B.net platformama.

Jednostavna nadoplata
Korisnik koji ima otvoren iKonto račun u Germania Sport kladionici u SMS poruku unosi iznos novčanih sredstava koji želi nadoplatiti na svoj postojeći online račun za klađenje, u rasponu od 10 do 50 kuna, i šalje na kratki broj 700100. Korisniku nakon toga stiže potvrdna SMS poruka da je iznos naplaćen na Vip račun te da je taj iznos sada raspoloživ na online računu za klađenje u Germania Sport kladionici. Mjesečno ograničenje korištenja usluge je 300 kuna, a usluga nije  dostupna maloljetnim osobama.

mKovanice
mKovanice je dodatna usluga m-trgovine koja Korisnicima omogućuje plaćanje određenih roba i usluga dobavljača tih roba i usluga - ugovornih partnera Vipneta, putem komunikacijskih usluga koje nudi Vipnet. Nadoplatu računa putem SMS poruke u Germania Sport kladionicama Vipnet je ostvario u suradnji s Infoart Grupom d.o.o. 

UEFA Liga prvaka iduće tri godine na Vip i B.net TV-u
Korisnicima je na raspolaganju 5 PlanetSport programa koji će svakog utorka i srijede uživo emitirati srazove najvećih europskih klubova u terminima u 18:55 i 21 sat. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti. PlanetSport paket programa s utakmicama Lige prvaka, korisnicima je dostupan već od 45 kuna mjesečne naknade. PlanetSport 1 i 2 programi emitiraju se neprestano, dok će PlanetSport 3, 4 i 5 programi biti aktivni utorkom i srijedom na dan odigravanja utakmica. UEFA Liga prvaka sada je dostupna bez ugovorne obveze i korisnicima drugih mreža. Osim na Vip i B.net platformama, utakmice je moguće pratiti i aktiviranjem usluge Vip NOW, kao i kupovinom pojedinačne utakmice preko weba, te su ove mogućnosti na raspolaganju i korisnicima drugih mreža.
Više informacija na PlanetSport

Kontakt za medije
Darija Petric, Korporativne komunikacije, M. +385 1 4691 188, E. komunikacije@vipnet.hr
 


Natrag