Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

VIPNET NASTAVLJA DIGITALIZIRATI KORISNIČKO ISKUSTVO

31.07.2017

Zagreb, 31. srpnja 2017. - Vipnet je predstavio novu uslugu Pokupi u Vipu zahvaljujući kojoj je kupovina putem interneta još jednostavnija i ugodnija. Uz dosadašnju mogućnost dostave isti dan, Pokupi u Vipu omogućuje preuzimanje uređaja kupljenog putem webshopa u Vip centrima, te korisnicima pruža fleksibilnost u odabiru mjesta i vremena preuzimanja.

''Očekivanja pred nas stavljaju naši korisnici a na temelju svog iskustva u digitalnom svijetu.  Click&Collect je standard u svijetu u online kupnji a usluga Pokupi u Vipu još je jedan korak dalje u digitalizaciji korisničkog iskustva čime korisnicima želimo omogućiti pristup našim uslugama i proizvodima kombiniranjem online i offline kanala koji njima najbolje odgovaraju u određenoj fazi procesa odabira i kupnje. Time uz svjetske retailere i prvi na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu uvodimo nove mogućnosti u Vip webshopu.'' - poručio je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja Vipneta.

Kupljeni uređaj je u roku od 1 do 3 radna dana dostupan u odabranom Vip centru, a korisnik ga može preuzeti u naredna dva tjedna. Korisnik je u svakom koraku isporuke obaviješten putem SMS i e-mail poruke o statusu isporuke, te dodatno, dva radna dana prije isteka roka za preuzimanje, istim će kanalima stići i podsjetnik.

Usluga Pokupi u Vipu trenutno je dostupna uz plaćanje kreditnom karticom na Vipovom webshopu, a vrlo skoro očekuje se i opcija plaćanja prilikom preuzimanja u Vip centru. Uređaje kupljene putem webshopa, uz do sada dostupnu dostavu na kućnu adresu i dostavu isti dan, od sada je moguće  preuzeti i u Vip centrima u Zagrebu (Avenue Mall i Arena Centar), Splitu (City Centar),  Puli, Osijeku (Portanova) i Varaždinu. Mogućnost preuzimanja u ostalim Vip centrima u planu je do kraja godine.

 

Kontakt za medije:

Darija Petric

PR koordinator

Vipnet korporativne komunikacije


Natrag