Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Vipnet lansirao novu verziju aplikacije moj vip

2018-05-30 13:31:00.0

Nova Moj Vip aplikacija korisnicima donosi sasvim novo digitalno korisničko iskustvo

  • Jednostavno upravljanje računima
  • Detaljan uvid u potrošnju u svakom trenutku
  • Još brža i lakša obnova računa
  • Odabir dodatnih opcija i paketa prilagođenih svojim potrebama
     

Zagreb, 30. svibnja 2018. -  Nakon prestižne nagrade MIXX za najbolju web stranicu i webshop, razvoja digitalnih kanala i uvođenja brojnih rješenja s ciljem digitalizacije ključnih korisničkih procesa, nova Moj Vip aplikacija sljedeći je korak prema digitalnom i korisnički fokusiranom iskustvu uz još intuitivnije sučelje i nove funkcionalnosti.

S novim dizajnom Moj Vip aplikacije, korisnik se logira otiskom prsta i dobiva jasan i jednostavan pregled potrošnje gigabajta, minuta, SMS-ova, mogućnost plaćanja računa kreditnim i debitnim karticama direktno putem aplikacije, pregled relevantnih ponuda i bitnih informacija na naslovnici te Moj profil koji korisniku daje informacije o uslugama koje koristi. Uz to, korisnici mogu upravljati svojim postavkama privatnosti (GDPR), jednostavno obnavljati bonove svojim bližnjima, dijeliti gige, kupovati bonove i potražiti pomoć putem digitalnih kanala.

U vrijeme kada je sve povezano i nadohvat ruke, Vipnet svojim inovacijama omogućuje kvalitetniji digitalni život svojih korisnika. Čak 80 posto svih korisničkih interakcija Vipneta u 2017. godini bilo je digitalno, a značajan dio njih dogodio se upravo unutar aplikacije Moj Vip. Nova aplikacija nastala je nakon opsežnog istraživanja korisničkih navika te se vodeći primjerima najboljih svjetskih praksi, kroz brojne radionice definiralo željeno korisničko iskustvo, a sve s ciljem povećanja zadovoljstva korisnika.

„U Vipnetu dajemo sve od sebe kako bi svojim inovacijama i rješenjima unaprijedili digitalno korisničko iskustvo. Upravo je nova verzija aplikacije Moj Vip razvijena tako što smo slušali korisnike i napravili intuitivno sučelje u potpunosti usmjereno potrebama korisnika, u skladu s najnovijim trendovima dizajniranja aplikacija. Detektirali smo područja koja su od najveće važnosti našim korisnicima i na temelju toga razradili koncept i dizajn. Cilj nam je da Moj Vip postane centralno mjesto interakcije korisnika s nama i načina na koji korisnici doživljavaju digitalno iskustvo.", izjavio je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja Vipneta.

Nova aplikacija je dostupna za preuzimanje putem App Storea ili Google Playa svim postojećim Vip korisnicima, a preuzimanje kao i korištenje je besplatno.

Više o novoj Moj Vip aplikaciji i kako ju koristiti pogledajte u VIDEU.


Natrag