Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

U sklopu Reboot Infogamera održane finalne borbe u Counterstrike: Global Offensive (CS:GO)

25.11.2017

Zagreb, 25.studenoga- danas su u sklopu Reboot Infogamera održane finalne borbe u Counterstrike: Global Offensive (CS:GO) finalu prvog izdanja Vip Adria lige.​

 

U uzbudljivom finalu sučelili su se Valiance&Co i Squared Esports. Pobjedu i titulu osvajača prvog izdanja Vip Adria lige ponijeli su članovi tima Valiance&Co - Luka ''emi'' Vuković, Nestor ''LETN1'' Tanić, Đorđe ''DJOXiC'' Nićiforović, Nemanja ''hNT'' Kovač, Anel ''NENO'' Ceković.

Toni Jurić, caster u finalu, izjavio je:  ''Jako zanimljivo finale, Valiance&Co odnio je pobjedu 2:0. Bilo je napeto pri kraju ali pomalo očekivani favorit je osvojio zasluženo naslov prvaka. Organizacija finala Vip Adria lige je vrhunska i nadam se da ćemo surađivati i dalje.''

Pobjednici Valiance&Co su osvojili nagradu od 5 tisuća eura, drugoplasirani Squared Esports 3 tisuće eura dok su poraženi polufinalisti osvojili 1500 (trećeplasirani KlikTech) ) i 500 eura (četvrti Bontech).

Osim financijske nagrade i prestiža, Valiance&Co  kao pobjednik Vip Adria League powered by ESL iduće godine dobivaju izravnu pozivnicu za grupnu fazu natjecanja u ESL Southeast Europe Championshipu.

''Sve je super organizirano i sve je prošlo u najboljem redu. Ovo nam je još jedna potvrda da smo dobri igrači. Svatko tko želi biti prvi i osvojiti ovakav jedan naslov mora naporno raditi i imati volju i želju za pobjedom.'' - izjavio je Nestor ''LETN1'' Tanić iz pobjedničkog tima Valiance&Co.


Natrag