Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Počela prodaja Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ u Vip centrima i na webshopu

16.03.2018

Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ dolaze s novom kamerom te opcijom Super Slow-mo koja korisnicima daje bolje mogućnosti za obilježavanje i pamćenje najdražih trenutaka. Novi mobilni uređaji Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ proizvedeni su za doba u kojem korisnici sve više komuniciraju i izražavaju se kroz fotografije, emojije i video sadržaje. Najboljom kamerom u uvjetima slabog osvjetljenja te značajkama poput Super Slow-mo i personaliziranim emojima AR Emoji, ovi uređaji učinit će svaki trenutak nezaboravnim i zabilježenim. Novi i snažni stereo zvučnici koje je ugodio AKG, Dolby Atmos® surround te beskrajni zaslon omogućavaju korisnicima poboljšano iskustvo zabave. 

Redizajnirana kamera i zabava

Uređaji Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ dolaze s novom kamerom koja omogućava korisnicima da se putem fotografije povežu i komuniciraju te da ispričaju vlastitu priču. Senzor Super Speed Dual Pixel stvoren je za iznimnu kvalitetu obrade, a memorija uređaja omogućava fotografiranje vrhunske kvalitete. Super Slow-mo omogućava usporeno snimanje do 960 slika u sekundi te će uz značajku Motion Detection svaki nezaboravan trenutak ostati zabilježen.

Redizajnirana zabava

Novi stereo AKG zvučnici, Dolby Atmos® surround zvuk te beskrajni zaslon čine Galaxy S9 i Galaxy S9+ vrhunskim odabirom za zabavu. Beskrajni zaslon prvi puta je predstavljen na uređaju Galaxy S8, a riječ je o Super AMOLED zaslonu s gotovo neprimjetnim rubovima.

Povezani stil života

Uređaji Galaxy S9 i Galaxy S9+ prvi su pametni telefoni koji podržavaju novu aplikaciju Smart Things, omogućavajući korisnicima upravljanje svim aspektima povezanog načina života – kod kuće, u uredu ili u pokretu. Nova generacija uređaja Samsung DeX pružit će bogatije iskustvo u pokretu svim korisnicima. S novim sustavom spajanja DeX Padom korisnici lako mogu povezati svoj mobilni uređaj s monitorom, tipkovnicom i mišem, a također putem novog sustava Galaxy S9 i Galaxy S9+ mogu se transformirati u Touch Pad. 

Novi uređaji podržavaju tri mogućnosti biometrijske provjere autentičnosti – otisak prsta, sken šarenice oka i prepoznavanje lica. Također, novost je i značajka Dedicated Fingerprint koja pruža opciju korištenja različitih otisaka prstiju za pristup Secure Folderu od onih za otključavanje mobitela. Galaxy S9 i Galaxy S9+ pružaju dodatnu zaštitu svakom korisniku pomoću platforme Knox 3.1, Samsungovim najnovijim sigurnosnim sustavom.  Memorija uređaja može se proširiti MicroSD karticama kapaciteta do 400 GB, a vrhunski aplikativni procesor sa snažnim performansama osigurava sofisticiranu obradu svake fotografije. 

Galaxy S9 i Galaxy S9+ dostupni su u ponoćno crnoj, koraljno plavoj te novoj purpurno ljubičastoj boji.


Natrag