Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Uzbudljivim finalom A1 Adria Lige završio je ovogodišnji Reboot InfoGamer powered by A1

19.11.2019
Zagreb, 18. studenog 2019. – Posebnost ovogodišnjeg Infogamera bilo je natjecanje u mobilnim igrama koje se po prvi put u regiji i među prvima u svijetu igralo na A1 5G mreži. 
 

Finala mobilnih igara Hearthstone i Clash Royale igrala su se u petak, 15. studenog,  na Huawei uređajima Mate 20X 5G. U završnici igre Clash Royale natjecali su se ConeKorleone i Nikola koji je osvojio prvo mjesto. U Hearthstone završnici našli su se Paljuha i dimi, a pobjedu je odnio Paljuha. 


Finalni poredak mobilnih igara:

CLASH ROYALE                            
1.    mjesto – Nikola                         
2.    mjesto – ConeKorleone                    
3.    mjesto – BrunoBlaze                    
4.    mjesto – TomoisMaster         
           

HEARTHSTONE
1. mjesto - Paljuha
2. mjesto - dimi
3. mjesto - reqvam
4. mjesto - Uberkaiser


Vikend je bio rezerviran za računalne igre CS:GO i DOTA 2. U subotnjem CS:GO okršaju na velikim ekranima u A1 5G Gaming Areni, pred brojnim posjetiteljima, našla su se četiri najbolja tima s ovih prostora - ex-BLUEJAYS, Vilay eSport, uniQue.XPortal i JESTE. Neizvjesni završni meč odigrali su uniQue.XPortal i  pobjednici ex-BLUEJAYS. 
Zadnjeg dana velikog finala A1 Adria Lige i zadnjeg dana Reboot InfoGamera powered by A1 igrala se računalna igra DOTA 2. Od četiri najbolja tima iz regije – Level Up, The Last Jedis, Tim 123 i Team Serbia, u nedjeljnom finalu bili su hrvatski Tim 123 te Level Up iz Srbije. Pobjednički pehar kući je odnijela ekipa Level Up.


Finalni poredak računalnih igara:

CS:GO                            
1.    mjesto – ex-BLUEJAYS                 
2.    mjesto – uniQue.XPortal                
3.    mjesto – Vilay eSport                
4.    mjesto – JESTE                    

DOTA 2
1. mjesto – Level Up
2. mjesto – Tim 123
3. mjesto – The Last Jedis
4. mjesto – Team Serbia
 

Tijekom četvrte sezone u prijenose 700 odigranih mečeva uključilo se gotovo 100.000 gledatelja na svim kanalima A1 Adria Lige. Svi koji tijekom vikenda nisu svoje favorite uživo bodrili na Zagrebačkom Velesajmu, finala su mogli pratiti putem live streama na Twitch.tv te YouTube kanalu i službenoj Facebook stranici Lige. Prijenos je bio emitiran i na televizijskim kanalima PlanetSport i GameBar.
Na A1 Community Stageu za vrijeme trajanja sajma posjetitelji su imali priliku sudjelovati u brojnim nagradnim igrama, gaming kvizovima i osvajati vrijedne nagrade. Više nego uspješna demonstracija testne A1 5G mreže i mogućnost da uživo isprobaju kako će 5G utjecati na gejmanje i industriju zabave bila je dodatna atrakcija brojnim posjetiteljima iz regije i šire, a njih je na ovogodišnjem Reboot InfoGamer powered by A1 bilo oko 100.000.   


Natrag