Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Trenerica Vip Running Teama pobijedila u ženskoj konkurenciji utrke Wings For Life World Run

08.05.2017

Željka je svoje sudjelovanje na Wings for Life World Run posvetila članu Vip Running Teama kojeg trenira proteklih godinu dana -  Potpuno me ponijela atmosfera ove jedinstvene utrke s humanitarnim ciljem i najboljim navijačima. Ovu trku posvećujem dečku koji je pao s bicikla i slomio ključnu kost. Trčala sam za njega. Zadovoljna sam rezultatom. - rekla je Željka.

 

Ovo je jedan u nizu sportskih uspjeha koje Željka već godinama postiže kao profesionalna sportašica, ali za nas je jako poseban, jer smo na utrci sudjelovali kao jedan tim i kada je primila trofej, bili smo jako ponosni i osjećali se dijelom tog ostvarenog cilja. - rekla je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta.

 

S obzirom na humanitarni karakter utrke, čiji se cjelokupni iznos prikuplja za istraživanje izlječenja ozljeda leđne moždine diljem svijeta, vrijedni Vipnetovi trkači koji su na ovom izdanju WFL utrke pretrčali preko 400 km,  su predvođeni Željkom odlučili otići korak dalje i svoj nastup posvetiti Hrvatskoj udruzi paraplegičara i tetraplegičara. Cjelokupan iznos koji su Vipovci uplatili za kotizacije, odnosno Zakladu Wings For Life, Vipnet će dodatno uplatiti za Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara na platformi Čini pravu stvar

 

Putem Vipnetove platforme  Čini pravu stvar dosad je za 33 udruge prikupljeno gotovo 95 tisuća kuna donacija, koje su u cijelosti uplaćene udrugama, a ta brojka se svakodnevno povećava. Utrka Wings for Life World Run jedna je od 12 najposjećenijih utrka diljem Hrvatske koje podržava Vipnet.

 

Kontakt:

Darija Petric

PR koordinator

Korporativne komunikacije Vipneta

T. +385 1 4691 188

F. +385 1 4691 188

E. komunikacije@vipnet.hr


Natrag