Huawei Band 6 rozi

Pregled narudžbe

stavka odmah
Huawei Band 6 rozi 449 kn
Popusti -0 kn
449 kn
Ukupno 449 kn
Produljuješ ugovor? Uzmi kod za 500 kn popusta na mobitel i iskoristi samo na webu! Popusti se ne kombiniraju.

O uređaju

Trajanje baterije do dva tjedna

Među izdržljivijima u svijetu narukvica, HUAWEI Band 6 nudi bateriju nevjerojatnog trajanja od 14 dana za uobičajenu upotrebu, odnosno 10 dana za intenzivnu upotrebu. Kada se baterija isprazni, to nije problem - za samo 5 minuta možeš je napuniti koliko je potrebno za dvodnevno korištenje pomoću magnetnog punjača. Život je prekratak da bi vam se baterija stalno praznila.

Praćenje pulsa

Praćenje tvog pulsa jedna je od najboljih stvari koje možeš promatrati za dobrobit i zdravlje. TruSeenTM 4.0 tehnologija za praćenje pulsa koristi optičku leću i obradu podataka zasnovanu na umjetnoj inteligenciji za precizno praćenje pulsa 24 sata na dan. Bit ćeš upozoren čim ti puls padne ispod ili skoči preko standardnih vrijednosti. Neka zdravo srce bude iznad svega i u centru vaše pažnje.

Osobni asistent

HUAWEI Band 6 nije samo uređaj koji prati tvoje zdravlje i blagostanje, već pruža i praktičniji način za povezivanje s tvojim telefonom. Pregledaj dolazne pozive i poruke, prati podatke o vremenu, upravljaj svojim glazbenim sadržajima, ili jednostavno slikaj fotografije putem zaslona sata preko kamere na telefonu, a sve to sa zgloba svoje ruke.

Snaga uz koju nastavljaš dalje

Kada ulažeš maksimalan trud u vježbanje, pusti da HUAWEI Band 6 vodi računa o ostalom. Izaberi između 96 različitih načina vježbanja i pratite svoj puls, potrošnju kalorija i dodatne informacije. Sve podatke možeš pohraniti i analizirati u lako čitljivim grafikonima, pa tako prati svoje fitnes putovanje i postavi ciljeve koji te inspiriraju.

Tehničke karakteristike

Povezivost Bluetooth, WLAN
Posebnosti Senzor akcelerometra, senzor žiroskopa, optički senzor brzine otkucaja srca
Hrvatski izbornik Da
Dimenzije uređaja 43 x 25,4 x 10,99 mm
Težina 18 g
Pakiranje vodič za brzi početak, Punjač

Informacije

Jamstveni rok

Jamstveni rok na kupljeni uređaj iznosi 24 mjeseca.

Recenzije

Hej, ovaj uređaj još nema recenzija!

Budi prvi, recenziraj uređaj i pomogni ostalima da uživaju u uređaju kao i ti! :)