Motorola G8 Power Lite plavi + Lenovo S2

5.0

Odaberi boju uređaja

 ograničena količina

Odaberi tarifu i ratu za uređaj

Uređaje možeš kupiti uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.

Savršena kn/24mj.
    neograničen internet neograničeni pozivi i sms

Cijena uređaja

Sam biraš iznos koji plaćaš odmah i iznos mjesečne rate za sljedeća 24 mjeseca.

kn odmah
+
kn/24mj.
kn odmah + kn/24mj.
kn odmah + kn/24mj.

Požuri, preostao je još 1 uređaj!

Želiš MOZAIK uštedu na odabranoj tarifi? Što više usluga imaš, više popusta ostvaruješ. Odaberi uređaj i ostvari svoj MOZAIK!

O uređaju

Lenovo S2 sat na poklon

Uz mobitel, uživaj i u odličnom pametnom satu! Na njemu prati dolazne pozive i poruke, spavanje, koristi štopericu, podsjetnik za kretanja, sat, a podržava i više različitih sportova.

Zapanjujući zaslon

Uživaj u ultraširokom pogledu na zapanjujućem 6.5 "Max Vision HD + zaslonu. Veliki zaslon dolazi u dizajnu koji i dalje udobno stane u jednu ruku. Za razliku od tradicionalnih zaslona, ​​Max Vision pruža maksimalan pregled s omjerom slike 20: 9 , uvodeći te u fotografije, filmove, emisije, igre i sve ostalo

Trostruka kamera

Snimi fotografije koje se ističu svestranim trostrukim sustavom kamera od 16 MP s brzim fokusom, Macro Visionom i senzorom dubine.

Dovoljno prostora za sve

Nikad ne razmišljaj o memoriji. Moto G8 Power Lite pruža ti 64GB prostora za aplikacije, glazbu, filmove i fotografije. Jednostavno dodaj do 256GB svojih omiljenih aplikacija, glazbe, filmova i fotografija pomoću namjenskog utora za microSD kartice.

Tvoj otisak je tvoja lozinka

Ne zamaraj se prisjećanjem lozinke. Samo dodirni čitač otiska prsta koji se nalazi na stražnjoj strani telefona. Jednim dodirom otvori i trenutno otključaj telefon.

Tehničke karakteristike

Informacije

Recenzije

Recenzije korisnika

5.0

Recenzirao 1 korisnik

Anoniman 28.10.2020.

Mobitel G8

Odlican,brz. Za sad pouzdan. Skroz zadovoljna !!! Ekran top, kamera malo slabija al dobra. Radi bez zastajkivanja.

NAZOVI ME

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za tebe personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te ti pružili najboljekorisničko iskustvo. Ako ih ne želite koristiti, kliknite ovdje. Više informacija možete saznati ovdje.

Pristajem na korištenje kolačića