Samsung Galaxy S10 128GB DS zeleni

+ poklon

  Pregled narudžbe

  stavka odmah mjesečno
  Samsung Galaxy S10 128GB DS zeleni 0 kn 0 kn
  Mobilna M 0 kn 210 kn
  0 kn 0 kn
  Ukupno 0 kn 0 kn
    odmah mjesečno
  6999 kn

  odmah

  +
  0 kn

  mjesečno

  Slušalice i baterija na poklon

  Pojačaj svoj Galaxy doživljaj! Kupi Samsung Galaxy S10, S10e i S10+ i na poklon dobivaš slušalice Y500 AKG, a uz S10 i S10+ memorije 512GB i 1TB, dodatno dobivaš i Wireless Batery Pack. Promocija traje do 14.6., a za poklon se moraš obavezno registrirati na Samsungovoj stranici te će nakon toga slušalice stići na tvoju adresu.

  Uvjete promocije pročitaj na linku.

  Nova generacija u novom ruhu

  Odaberi jedan od tri vrhunska modela te uživaj u besprijekornom dizajnu i naprednoj inteligenciji. Bez udubljenja, bez smetnji. Precizni laserski rez, zaštita na zaslonu i Dynamic AMOLED zaslon koji štiti oči tako da je Infinity-O zaslon najinovativniji Galaxy zaslon do sad.

  Profesionalna kamera koja te pretvara u profesionalca

  Inteligentna kamera pomaže ti zabilježiti zapanjujuće fotografije tako što predlaže kompoziciju i automatski optimizira postavke kamere prema sceni. Koristi iznimno širokokutnu kameru za zapanjujuće kinematografske fotografije s vidnim poljem od 123 stupnjeva.

  Uvijek korak ispred

  Inteligencija i napredni hardver uče kako koristite telefon te ga prilagođavaju kako bi dulje trajao i radio učinkovitije. Izradili smo i hardver i softver koji ti omogućuju bolje igranje bez zastoja.

  Moć dijeljenja

  Bežično punjenje drugih uređaja omogućuje ti punjenje baterije drugih uređaja. A uz brzo bežično punjenje 2.0 još brže napuni bateriju na 100 %.

  Tehničke karakteristike

  Informacije

  Odaberi tarifu

  Mobilna L

  • 5000 min ili SMS-ova prema svim mrežama
  • 15 GB interneta

  +15 GB interneta uz e-račun

  269 kn/mj.

  Mobilna M

  • 5000 min ili SMS-ova prema svim mrežama
  • 5 GB interneta

  +5 GB interneta uz e-račun

  179 kn/mj.

  Mobilna S+

  • 1000 min ili SMS-ova prema svim mrežama
  • 1 GB interneta

  +1 GB interneta uz e-račun

  129 kn/mj.

  NAZOVI ME

  Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za tebe personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te ti pružili najboljekorisničko iskustvo. Ako ih ne želite koristiti, kliknite ovdje. Više informacija možete saznati ovdje.

  Pristajem na korištenje kolačića