Samsung Galaxy Z Fold2 5G crni

Odaberi boju uređaja

 dostupno

Odaberi tarifu i ratu za uređaj

Uređaje možeš kupiti uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.

Savršena kn/24mj.
    neograničen internet neograničeni pozivi i sms

Cijena uređaja

Sam biraš iznos koji plaćaš odmah i iznos mjesečne rate za sljedeća 24 mjeseca.

kn odmah
+
kn/24mj.
kn odmah + kn/24mj.
kn odmah + kn/24mj.
Želiš MOZAIK uštedu na odabranoj tarifi? Što više usluga imaš, više popusta ostvaruješ. Odaberi uređaj i ostvari svoj MOZAIK!

O uređaju

Beskrajne mogućnosti

Upoznaj telefon koji će promijeniti oblik budućnosti. Globalni broj jedan u svijetu sklopivih telefona, ovaj najsuvremeniji mobilni telefon na tvoj dlan donosi snažne performanse, savitljivo staklo i bateriju s cjelodnevnim trajanjem.

Ti si u fokusu

To je fokus s videokamere, ali sada dostupan na revolucionarnome mobilnom telefonu. Jednostavno dodirni ikonu opcije Automatsko kadriranje, a ona će na zaslonu slijediti Vtebe ili tvoj objekt snimanja kako bi se uvijek nalazili na sredini zaslona i u fokusu. A pridruži li ti se više osoba, kadar će se proširiti tako da svi budu u njemu.

Pogled u neki bolji, raskošniji svijet

Kada je u potpunosti sklopljen, Galaxy Z Fold2 5G najsuvremeniji je predstavnik kategorije pametnih mobilnih telefona sa svojim 6,2-inčnim zaslonom. Proširivi zaslon pruža ti više mjesta za igru - što će savršeno dobro doći za pisanje tekstualnih poruka, telefonske razgovore i igranje.

Pregledaj kadar i prije nego što ga snimiš

Dok je otvoren, Galaxy Z Fold2 5G omogućuje ti upotrebu obaju zaslona kako bi bilo siguran da se snimke sviđaju svima i prije no što pritisneš tipku za okidanje. Snimak kadriraj na glavnom zaslonu dok će onaj vanjski pružiti pretpregled kako bi se namjestili u pozu prije no što kamera okine snimak.

Pronađi svoj kut

FLEX način omogućuje ti da Galaxy Z Fold2 5G sklopiš pod određenim kutom i držiš ga onako kako ti želiš – ili tako da ga uopće ne moraš držati. Jednostavno ga sklopi za upotrebu Flex view načina na glavnom zaslonu te u aplikaciji Google Duo uputi videopoziv bez upotrebe ruku. Ili ga okreni kako bi ušao u Cover view način rada kako bi na njegovoj prednjoj strani udobno mogao gledati svoju omiljenu emisiju.

Spreman za budućnost

Za neke je uređaje 5G tehnologija nedosanjani san. U slučaju uređaja Galaxy Z Fold2 5G, ona je ugrađena u čip. Uz povezivost, brzinu i pouzdanost uređaja, Galaxy Z Fold2 5G ostaje u sadašnjem trenutku – sprean već danas za sve što nam donosi budućnost.

Nov način snimanja

Snimaj fotografije i videozapise pod kutovima koje većina mobilnih telefona može samo sanjati – bez ikakve dodatne opreme. Flex način radi u paru s funkcijom automatskog kadriranja kako bi tvoji vlogovi ostali u fokusu čak i bez upotrebe ruku.

Tehničke karakteristike

Informacije

Recenzije

Hej, ovaj uređaj još nema recenzija!

Budi prvi, recenziraj uređaj i pomogni ostalima da uživaju u uređaju kao i ti! :)

NAZOVI ME

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za tebe personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te ti pružili najboljekorisničko iskustvo. Ako ih ne želite koristiti, kliknite ovdje. Više informacija možete saznati ovdje.

Pristajem na korištenje kolačića