Zaboravljena lozinka

Za resetiranje lozinke molimo te da odabereš odgovarajuću opciju
Mobile korisnici
Broj vaše podatkovne kartice nalazi se na Zahtjevu za zasnivanje pretplatničkog odnosa ili na vašem računu. Prije nego potvrdite broj provjerite možete li primiti SMS poruku s jednokratnom lozinkom. Ukoliko želite napraviti registraciju na podatkovnoj kartici i nemate odgovarajući softver za primanje jednokratne SMS poruke, prebacite SIM karticu u mobilni uređaj.

Zaboravio sam lozinku za svoj broj mobitela ili podatkovne kartice

Privatni korisnici
U procesu oporavka lozinke potrebno je unijeti jedan od kontakt podataka: broj telefona ili e-mail adresu koji su potvrđeni kao važeći kontakti za tvoj OIB. Na uneseni kontakt poslat ćemo jednokratnu lozinku. Nakon toga možeš kreirati novu lozinku za fiksni priključak ili Homebox, koja služi za prijavu na sve A1 usluge (Moj A1, A1 webshop, A1 Xplore TV i dr.)

Zaboravio sam lozinku za svoj fiksni priključak - Privatni korisnici

Privatni korisnici
U procesu oporavka lozinke potrebno je unijeti jedan od kontakt podataka: broj telefona ili e-mail adresu koji su potvrđeni kao važeći kontakti za šifru korisnika na kojoj se nalazi fiksni priključak. Na uneseni kontakt poslat ćemo jednokratnu lozinku. Nakon toga moguće je kreirati novu lozinku za fiksni priključak ili Homebox, koja služi za prijavu na sve A1 usluge (Moj A1, A1 Xplore TV i dr.). Zbog kompleksnosti strukture ova funkcionalnost nije namijenjena velikim poslovnim korisnicima.

Zaboravio sam lozinku za svoj fiksni priključak - Poslovni korisnici