Registracija i prijava

 

Registracija nije obavezna ako želiš odraditi webshop kupovinu.

No, prilikom kupovine uređaja i usluga, prijava je veoma jednostavna. Prijavljuješ se kao novi ili postojeći korisnik:

Novi A1 broj

Ako si novi korisnik ili želiš novi A1 broj, odaberi ovu opciju prilikom kupnje.

Postojeći A1 broj

Ako si postojeći korisnik, najlakša je prijava pomoću A1 mobilnog broja.

Korisnički podaci

Ako si postojeći A1 korisnik, prijaviti se možeš i pomoću korisničkih podataka.

Šifra korisnika

Na svojim A1 računima možeš pronaći i svoju šifru korisnika te se prijaviti pomoću nje.

Načini plaćanja

Prilikom kupovine na A1 webshopu, omogućeno je nekoliko načina plaćanja.

plati na rate plati na rate

Želiš platiti na rate?

Znaš li da na A1 webu možeš plaćati i na rate? 

Primjerice, ako cijena mobitela iznosi 339 € odmah + 28 €/24 mj., jednokratni iznos od 339 € možeš platiti na rate pomoću kartice (dok ti mjesečna rata od 28 € dolazi na A1 računu).

  Saznaj detalje

Sigurnost online plaćanja

 

Pri plaćanju u našem webshopu koristi se CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica na internetu. 

corvus pay corvus pay

Tajnost podataka

CorvusPay osigurava potpunu tajnost tvojih kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišeš u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od tvog web-preglednika do banke koja je izdala tvoju karticu. A1 webshop nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o tvojoj platnoj kartici. 
CorvusPay tretira sve prikupljene informacije kao bankovnu tajnu, koristeći ih samo za namijenjene svrhe. Podaci za plaćanje su zaštićeni SSL šifrom visoke pouzdanosti i dodatno šifrirani prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay ispunjava PCI DSS Level 1 standarde, najviši sigurnosni standard za platne kartice. Za kartice u 3-D Secure programu, banka provjerava identitet korisnika pomoću tokena ili lozinke prilikom plaćanja.
spremi karticu spremi karticu

Spremi karticu za buduća plaćanja

Aktiviranjem opcije "Spremi karticu za buduća plaćanja" tijekom kupnje, tvoji osobni podaci kao što su adresa i broj kartice pohranjuju se kod Corvus info d.o.o. s najvišim stupnjem zaštite.

Corvus info d.o.o. koristi te podatke samo za obradu transakcija kad izabereš "Kupi odmah" u budućim kupnjama. Sigurnosni kod kartice (CCV) ne pohranjuje se i moraš ga ručno unositi za dodatnu sigurnost.

Dostava

 

Dostava je besplatna i moguća je isključivo unutar područja Republike Hrvatske. Nakon evidentirane narudžbe od strane A1 Hrvatska (najkasnije u roku od 24 sata od narudžbe), proizvod će ti biti isporučeni u roku:

Grad Zagreb

Do 2 radna dana za područje grada Zagreba.

Van grada Zagreba i Zagrebačke županije

 Do 3 radna dana za područje van grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Otoci

Do 5 radnih dana za područje otoka.
Kod kupovine fiksnih i Homebox usluga, isporuka uređaja će krenuti nakon uspješne instalacije usluga.

U slučaju povećanog broja pošiljki, rok dostave može biti dulji od navedenog (do 5 radnih dana). 
status dostave status dostave

Želiš pratiti status svoje dostave?

 


Dostavu vrši Hrvatska pošta, a status svoje dostave možeš pratiti putem linka koji dobivaš u mailu potvrde narudžbe za obavljenu kupovinu.


 

Raskid ugovora i povrat

 

Korisnik ima pravo u roku od 14 kalendarskih dana raskinuti svaki kupoprodajni ugovor sklopljen sredstvima daljinske komunikacije ne navodeći za to razlog. Rok od 14 dana počinje teći od dana kada je korisnik primio proizvod, a u slučaju sklapanja ugovora o pružanju usluga, od dana sklapanja ugovora.

Ugovor možeš raskinuti u zakonskom roku od 14 kalendarskih dana pisanom obaviješću koja sadrži nedvosmislenu izjavu kojom izražavaš svoju volju da raskineš ugovor.

Zahtjev za raskid ugovora je moguće zatražiti:

Na prodajnom mjestu

Svoj zahtjev za raskid možeš zatražiti na našim prodajnim mjestima.

Putem e-maila

Raskid možeš dostaviti elektroničkim putem na adresu zahtjev.za.raskid-privatni@A1.hr 

Poštom

Zahtjev možeš poslati i poštom na adresu A1 Hrvatska d.o.o., Vrtni put 1, 10 000 Zagreb.

Obavijest o raskidu mora sadržavati podatke s računa/ narudžbe (broj računa, broj narudžbe, datum, iznos, proizvod), podatke korisnika (ime i prezime, kontakt telefonski broj i e-mail te vlastoručni potpis) te naziv banke i broj tekućeg računa. Ako si kupljeni proizvod platio pouzećem, moraš priložiti broj tekućeg računa, naziv banke te druge podatke nužne za povrat plaćenog iznosa.

Kupoprodajni ugovor raskinut je u trenutku kada A1 Hrvatska zaprimi obavijest o raskidu, s time da se smatra kako je ugovor raskinut na vrijeme ako je obavijest o raskidu upućena unutar roka od 14 kalendarskih dana.

spremi karticu spremi karticu

Besplatan povrat

Ako u roku od 14 dana od sklapanja ugovora koji uključuje kupnju uređaja zatražiš raskid, moraš vratiti uređaj neoštećen i kompletan u originalnom pakiranju s pripadajućom dokumentacijom, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.

Besplatno slanje uređaja omogućeno je putem poštanskih ureda na adresu A1 – MMM Agramservis d.o.o., Samoborska cesta 145g, 10090 Zagreb, pri čemu troškove poštarine snosi MMM Agramservis d.o.o.

Detalje o podnošenju zahtjeva za raskid možeš pronaći ovdje, možeš se obratiti na e-mail adresu sluzba.za.korisnike@A1.hr ili pozivom službi za korisnike na broj 0800 091 091.

Uvjete korištenja usluge A1 webshop možeš pronaći ovdje

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

 

A1 Hrvatska d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici A1 Hrvatska d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.