Glasno, Šibenik Glasno, Šibenik

Glasno s Tvrđave

Šibenik
14.7.2022. - 18.8.2022.

I ovog ljeta serija koncerata „Glasno s Tvrđave“

Nakon uspješnog, glasnog ljeta 2021., drugu godinu za redom vraća se program „Glasno s Tvrđave“ u produkciji RTL Musica, još glasniji i jači, svakog četvrtka od 14.7. do 18.8. na Tvrđavi sv. Mihovila!

 

 

Raspored

Pipschips & video clips

14.7. Pipschips & Videoclips + Jonathan

Pipsi otvaraju program “Glasno s Tvrđave” i to u godini kojom obilježavaju 30 godina postojanja na hrvatskoj glazbenoj sceni. Iako već dugi niz godina nemaju novih izdanja, neka stara su napravila veliki come back na vinilu. Kao najava velikih Pipsa, istu večer nastupa riječki bend Jonathan, koji je u prethodnih nekoliko godina osvojio indie publiku regije.

Električni orgazam

21.7. Električni orgazam + Kojoti

Električni orgazam - bend koji je proslavio fantastičnih 40 godina uspješne karijere. Bend čiji se hitovi vrte diljem regije. Bend koji čini okosnicu rock’n’rolla, novog vala i post punka na ovim prostorima. Kojoti su jedan od najpoznatijih i najvažnijih bendova devedesetih, vraća se na velika vrata 2017. godine kada nastupaju na festivalu Brijačnica.

Silente

28.7. Silente

Silente se na glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom „Terca na tišinu“ i albumom „Lovac na čudesa“ kojima osvajaju publiku. Od tada nastupaju po cijeloj Hrvatskoj i nižu hit za hitom.

Edo Maajka

4.8. Edo Maajka

Njegov prvijenac "Slušaj Mater" izlazi 2002. i Edo postaje najbolji novi izvođač te godine na području Hrvatske, BiH I šire. Kako zvuče stari hitovi i moćni novi album, publika će premijerno čuti ovog ljeta na Tvrđavi sv. Mihovila.

Goran Bare

12.8. Goran Bare & Majke

Tko je samo jednom bio na koncertu Majki zna da to glazbeno iskustvo premašuje pojmove još jednog u nizu koncertnih nastupa i definira se kao čista, iskrena emocija, energija koja ruši nevidljive zidove i glazba koju rijetki danas prenose publici na tako emotivan način.

Rundek

18.8. Rundek & Ekipa

Rundek je za veliku obljetničku turneju ''Apocalypso Now'' 2017. nakon sedam godina s Cargo Triom, ponovo okupio veliki bend. On je ovaj put sastavljen većim dijelom od mlađih muzičara sa bogate i vibrantne nove zagrebačke scene.

Sve ulaznice možeš kupiti putem sustava Eventim.Omiljena glazba bilo kada i bilo gdje

Napravi svoju playlistu i ovog ljeta uživaj u omljenoj glazbi do 3 mjeseca bez naknade!