Leadership team

Jiří Dvorjančanský Jiří Dvorjančanský

Jiří Dvorjančanský, član Uprave i glavni direktor

Jiří Dvorjančanský je svoju uspješnu karijeru u telekom industriji započeo 1999. godine kao direktor      prodaje u T-Mobile Češka Republika. 

 Godine 2002. godine postao je izvršni dopredsjednik marketinškog sektora te na toj funkciji ostaje do    2008. godine. Jiří je 2009. godine promaknut u Upravu T-Mobile Njemačka gdje do 2009. godine       obnaša i funkciju izvršnog dopredsjednika marketinškog sektora.

 Prije prelaska u tvrtku Telefónica Češka Republika, obnašao je funkciju starijeg potpredsjednika     međunarodnog sektora prodaje, marketinga i službe za korisnike Deutsche Telekoma. A1 timu     pridružuje se u kolovozu 2014. godine na poziciji predsjednika Uprave A1 Hrvatska.

Jiří Dvorjančanský diplomirao je na Češkom tehničkom sveučilištu u Pragu te na Tehnološkom   institutu u Grenobleu. Nakon toga završio je MBA studij na University Thunderbird u Pragu. 
Goran Angjeleski Goran Angjeleski

Goran Angjeleski, glavni direktor za financije

Goran Angjeleski karijeru je započeo u Makedonskom Telekomu 2006. godine. Godinu dana kasnije prelazi u A1 Makedonija, odnosno tadašnji Vip operator. Karijerni put unutar kompanije vrlo brzo gradi kroz niz rukovodećih pozicija u financijskom sektoru te je dio užeg tima tijekom akvizicija i integracija trećeg mobilnog i više kabelskih operatora na makedonskom tržištu, kao i implementacije procesa nakon akvizicija.

Od 2021. Goran je obnašao dužnost direktora financija i kontrolinga u A1 Makedonija te je bio odgovoran za uspostavu i financijsko praćenje sinergijskih procesa u Hrvatskoj i Makedoniji.
Ivan Skender Ivan Skender

Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije

Ivan ima više od 20 godina međunarodnog iskustva u telekomunikacijama i IT industriji na području Srednje i Istočne Europe.

Prije nego što se pridružio A1 Hrvatska, radio je na različitim izvršnim pozicijama unutar Deutsche Telekom grupe, zadnje kao direktor marketinga za B2B i Cloud/ICT segment poslovanja Slovak Telekoma.

Na navedenoj poziciji bio je odgovoran za razvoj B2B segmenta na slovačkom tržištu i transformaciju telekoma u Cloud/ICT pružatelja usluga.

Ivan je diplomirao elektrotehniku 2001. godine na Sveučilištu u Zagrebu; MBA diplomu stekao je 2006. na IEDC-Bled School of Management, a profesionalno se usavršavao na europskim poslovnim školama poput ESMT Berlin, RSM Erasmus i druge.
Ivana Markovic Ivana Markovic

Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika

Nakon diplome na Fakultetu ekonomije i trgovine, Ivana je svoju karijeru započela u FMCG industriji, nakon čega prelazi u telekomunikacijski sektor.

Na rukovodećim pozicijama u Hrvatskom Telekomu, Ivana je bila odgovorna za razvoj i provođenje komercijalne strategije u skladu sa tržišnim trendovima, vodeći pri tome značajne tržišne timove.

Timu A1 se pridružuje 2014. kao direktorica prodaje privatnim korisnicima, nakon odličnih rezultata u svim segmentima prodaje, 2016. postaje glavna direktorica za segment privatnih korisnika.
Daniel Simic Daniel Simic

Daniel Šimić, glavni direktor za segment poslovnih korisnika

Daniel je u svojih 20 godina internacionalnoga iskustva u konzalting i ICT industriji strukturirao i vodio kompleksne transformacijske projekte u telekomunikacijskoj industriji i javnom sektoru u Hrvatskoj i CEE regiji. Vodio je poslovanje IBM Consultinga u Hrvatskoj te je bio zadužen za razvoj regionalnog poslovanja u telekomunikacijskoj industriji kao član IBM Consulting CEE Leadership tima.

Karijerni put započeo je 1999. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, potom nastavio u Ericsson Nikoli Tesli, nakon čega započinje konzultantsku karijeru u SAD-u i Velikoj Britaniji.
Vladimir Skender Vladimir Skender

Vladimir Skender, glavni direktor za mrežu

Vladimir Skender karijeru je započeo u Hrvatskom telekomu, a nastavio u Izraelu kao tehnički menadžer u Nokiji zadužen za izgradnju i integraciju mobilne mreže.

A1 timu pridružio se 2012. te je sudjelovao na gotovo svim infrastrukturnim projektima, posebno integraciji B.neta, Amisa i Metroneta. Posljednjih 10 godina vodi projekte izgradnje i modernizacije fiksne i mobilne mreže u Hrvatskoj i Makedoniji. 
 
boris gotovac boris gotovac

Boris Gotovac, glavni direktor za IT i usluge

Boris Gotovac karijeru je započeo u Hrvatskom telekomu, a napustio ga je kao direktor Odjela za IT razvoj i integracije. Nastavio je kao dio A1 tima i direktor IT klastera Hrvatska i Makedonija.

U obje zemlje radio je na projektima akvizicija drugih kompanija te integracije IT sustava i njihove migracije u Cloud. Vodio je projekte digitalne transformacije poslovanja koji su uključivali agilni način rada te primjenu automatiziranih procesa i umjetne inteligencije.