Što nudimo

U A1 Hrvatska vodimo brigu o našim zaposlenicima i njihovim obiteljima, kako bi se oni mogli posvetiti našoj misiji, ali i svemu onome što im je važno u životu izvan posla. Naši zaposlenici imaju na raspolaganju brojne pogodnosti vezane za brigu o njihovom zdravlju i dobrobiti, ravnotežu posla i privatnog života, profesionalni razvoj, razne sadržaje na kampusu, zabavne aktivnosti, sudjelovanje u razvoju lokalne zajednice te mnoge materijalne pogodnosti.

Saznaj više

Lansiraj svoju karijeru uz A1 Start

Postani dio sljedeće pripravničke generacije A1 Start programa profesionalnog razvoja.

Lansiraj vlastitu karijeru uz najmodernije platforme za učenje, iskusnog i predanog mentora te rad na stvarnim digitalnim projektima.

 

Saznaj više

A1 blog

Naši zaposlenici vrlo rado dijele svoje iskustvo i ekspertizu s drugima. A1 Blog je prilika da zanimljivi projekti na kojima radimo dobiju veću vidljivost unutar i izvan kompanije, a stručnjaci koji na njima rade – priznanje za svoju ekspertizu. Na taj način i svi zainteresirani mogu dobiti autentičan pogled iznutra o životu i radu u A1.


 

Saznaj više
posao u a1 posao u a1

Posao u A1

A1 nudi zaista mnogobrojne mogućnosti za karijeru. Provjeri koji su natječaji trenutno aktualni i odaberi posao za sebe.
Pretraži poslove