Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

A1 Hrvatska dobitnik prestižne međunarodne poslovne nagrade Stevie Awards® 2018 za internu komunikaciju

22.10.2018

International Stevie Awards®, poznatiji kao Stevies, jedna je od najprestižnijih poslovnih nagrada na globalnoj razini. Ove je godine više od 270 profesionalaca iz cijelog svijeta ocjenjivalo 3 900 nominiranih projekata iz raznih industrija iz čak 74 države diljem svijeta. Nagrade su dodijeljene u 16 različitih kategorija, poput tvrtke i poduzetnika godine, najbolje marketinške kampanje, programa korporativne društvene odgovornosti, novog proizvoda ili  usluge godine. Ovom nagradom, A1 Hrvatska u društvu je mnogih poznatih kompanija poput DHL-a, IBM-a, Cisco-a, Telekom Indonesia, Philip Morrisa i drugih.

„Ovo međunarodno priznanje pokazuje da smo u samom vrhu uz svjetski priznate kompanije kad je riječ o internim komunikacijama i brendu poslodavca. Iznimno nam je važno održavati zdravu korporativnu kulturu i osigurati da se zaposlenici A1, uz često zahtjevan posao, druže i zabavljaju. Ova nagrada daje nam vjetar u leđa te nas motivira da se i dalje jednako trudimo da A1 Hrvatska ostane prepoznata kao odlično mjesto za rad.“, izjavila je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija.
 

O projektu Advent@A1 2017

Advent@A1 pokrenut je 2016. godine, a nakon što su ga zaposlenici ocijenili najvišim ocjenama u internom istraživanju zadovoljstva internom komunikacijom, postao je tradicija u kojoj adventski duh, prisutan u cijelom gradu, tijekom prosinca seli i u A1 kampus na Žitnjaku. Cijeli kampus te uredski prostori puni su božićnih dekoracija u kojem sudjeluju i zaposlenici, a bira se te nagrađuje najbolje okićeno radno mjesto ili odjel. Terasa kafića preuređena je u božićni trg kao u centru grada, a zaposlenici sastanke mogu voditi pod grijačima uz popularne kobasice i topli čaj. Otvorenje Adventa u A1 Hrvatska uvijek je popraćeno prigodnim poklonima koje su primjerice prošle godine dijelili vilenjaci cirkusanti, a Leadership team skratio je radno vrijeme te zaposlenike počastio i posluživao kuhanim vinom i fritulama na kraju završenog radnog dana. Osim toga, zaposlenici su mogli osvajati nagrade za najružniju božićnu vestu, snimiti personaliziranu digitalnu čestitku za svoje najdraže uz korištenje augmented reality tehnologije ili besplatno zamotati božićne poklone tijekom prosinca uz pomoć profesionalnih dekoratera. 

Također, više od petnaest godina, zaposlenici sudjeluju u humanitarnim aktivnostima tijekom blagdana, a prošle su godine na internoj dobrotvornoj tomboli organiziranoj na božićnom partyju, osvajali nagrade (primjerice tjedan dana korištenja ureda i automobila predsjednika Uprave A1 Hrvatska) te tako skupili više od 20 tisuća kuna, koje su donirane projektima u sklopu A1 online društvene platforme Čini pravu stvar.  

Projekt ne bi bio uspješno proveden bez velikog odaziva zaposlenika. Više od 80 posto zaposlenika aktivno je sudjelovalo u navedenim aktivnostima.  
 


O Stevie Awards®

Stevie Awards®, od 2002. godine, dodjeljuju se u sedam programa: Asia-Pacific Stevie Awards, German Stevie Awards, The American Business Awards®, International Business Awards®, Stevie Awards for Women in Business, Stevie Awards for Great Employers i Stevie Awards for Sales & Customer Service.  Na natječaj za Stevie nagrade godišnje stiže više od 10 tisuća prijava od organizacija iz više od 60 država diljem svijeta. Stevies nagradama daje se priznanje raznim organizacijama svih vrsta i veličina te ljudima koji stoje iza njih za izvanredna postignuća na radnom mjestu. Više o Stevie nagradama na http://www.StevieAwards.com.
 

O A1 Telekom Austria Grupi:
A1 Telekom Austria Grupa, čije su dionice izlistane na Bečkoj burzi, vodeći je pružatelj digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u središnjoj i istočnoj Europi, s približno 24 milijuna korisnika u sedam zemalja: Austriji, Sloveniji i Bugarskoj (A1), Hrvatskoj (A1), Bjelorusiji (velcom), Srbiji (Vip mobile) i Makedoniji (one.Vip). Do kraja 2017. godine A1 Telekom Austria Grupa zabilježila je prihode od 4,38 milijardi eura pružajući komunikacijske i platne usluge, usluge zabave i integrirana poslovna rješenja. Oko 19 tisuća zaposlenika i vrhunska širokopojasna infrastruktura omogućuju digitalno poslovanje i način življenja te pomažu osobama, tvrtkama i stvarima da budu povezani bilo gdje i bilo kada. A1 Telekom Austria Grupa europska je poslovna jedinica jednoga od najvećih telekomunikacijskih pružatelja América Móvil sa sjedištem u Beču i pruža pristup globalnim rješenjima. Za više informacija posjetite internetsku stranicu https://www.a1.group/en/home.


Natrag