Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

A1 Hrvatska najavljuje A1 Gaming Hub vikend u društvu regionalno poznatih gejmera - Lavveka i GalleSandale

05.10.2022

 

Pred ljubiteljima video igara još je jedan vikend neponovljive zabave jer A1 Gaming Hub ovoga puta uveseljava sve posjetitelje i gejmerske znalce ispred City Centra One East. Od petka do nedjelje, svi zainteresirani imat će tako priliku odmjeriti svoje gejmersko iskustvo s istaknutim gejmerima A1 Adria League, Lavvekom i GallomSandalom. 

Svoje gejmerske vještine u poznatim naslovima video igara kao što su Fortnite, Brawl Stars ili FIFA22 posjetitelji poznatog trgovačkog centra u Zagrebu ovog će vikenda iskušati na računalu, PlayStationu 5 i mobilnim uređajima u A1 Gaming Hubu koji će svim ljubiteljima eSporta pružiti nezaboravne trenutke zabave.

Kako bi napetost bila čak i veća, a gejmerski rezultati nepredvidljivi, svim ljubiteljima eSporta pridružit će se i regionalno dobro poznati gejmeri. U subotu, 8. listopada, od 11 do 15 sati, sve posjetitelje obradovat će dolazak Ivana Galenića - GalleSandale, jednog od najvećih znalaca Fortnitea u regiji. Dok će u nedjelju, 9. listopada, od 11 do 15 sati, u A1 Gaming Hubu svi zainteresirani moći će zaigrati partiju Brawl Starsa s Lukom „Lavvekom“ Črnelijem. 

Nakon meetupa održanog početkom rujna ispred City Centra West, ovo je drugi vikend gejmerske turneje A1 Gaming Huba povodom najave finala jubilarne desete sezone A1 Adria League koje nas očekuje sredinom studenog. 

Uzbudljivi gejming vikend samo što nije počeo, a A1 Hrvatska poziva sve zainteresirane da dođu, pokažu svoje najbolje gejmerske vještine i pritom se dobro zabave.

Za više informacija o nadolazećem finalu jubilarne desete sezone najjače regionalne gejming lige A1 Adria League prati na mrežnoj stranici.


Natrag